26
marras 2008

Sokos Hotel Ilves juhlii itsenäisyyttä 5.12.

Suomen itsenäisyyttä kunnioittaen Sokos Hotel Ilves on juhlinut kotimaamme merkkipäivää jo 21. kertaa. Itsenäisyystapahtuma on vuosi vuodelta kasvanut niin yleisömäärällisesti kuin esiintyjien puolesta. Nyt juhlallisuuksia vietetään kahdessa kerroksessa liki parin tuhannen hengen voimin. Jokaisella on mahdollisuus nauttia arvokkaasta juhlasta nimittäin lippuja on vielä jäljellä ja niitä voi lunastaa Sokos Hotel Ilveksen vastaanotosta hintaan 45€ / kpl (sisältää alkudrinkin).

Ilveksen Iloinen itsenäisyys starttaa 5.12. klo 18 ja illan aikana nähdään Maija Vilkkumaan, Von Hertzen Brothersin, PMMP:n, Kaija Koon, Pauli Hanhiniemen ja Disco Infernon showt. Yhdellä lipulla on musiikkiantia saatavana koko rahan edestä. Paitsi esiintyjät myös parhaimpiin pukeutuneet juhlavieraat sekä ravintola-antimet luovat puitteet ikimuistoiselle illalle. Juhlaan on tulossa myös paljon tuttuja Pirkanmaalaisia kasvoja eri kulttuurin osa-alueilta.

Erityisen paljon iltaa odottaa artisti Pauli Hanhiniemi, joka kommentoi: ”Tällä kertaa skulaan ihan itsenäisesti. Solo. Nykytermillä: haastavaa. Mutta myös hauskaa! Mulle passaa itsenäisyys ja yhteistyö niin musiikissa kuin arkielämässä.”

OHJELMA: PMMP, Von Hertzen Brothers, Maija Vilkkumaa, Kaija Koo, Pauli Hanhiniemi, Disco Inferno
LIPUNMYYNTI: Sokos Hotel Ilveksen vastaanotto, 03 1234 631. Liput 45€ / kpl (sis. alkudrinkin)
IKÄRAJA: 22v.

www.iloinenitsenaisyys.fi