Suomipop festivaali keräsi Jyväskylään 24 000 juhlijaa

Suomipop festivaali keräsi Jyväskylään 24 000 juhlijaa

* 2 päivän ja lauantain päiväliput sekä kaikki VIP-liput myyntiin loppuun

2ae6b3a3e82ed2e49f85ce6fda56678c

Suomipop kiinnosti kotimaista yleisöä tänäkin vuonna. Kahdeksatta kertaa Jyväskylän Lutakonaukiolla järjestetty festivaali keräsi 24 000 juhlijaa. Kahden päivän ja lauantain päiväliput sekä kaikki VIP-liput myytiin loppuun jo ennakosta.

Pienten kesäsateiden siivittämä, mutta pääosin aurinkoisessa säässä vietetty kolmipäiväinen tapahtuma toi Jyväskylään kaikki kotimaiset supertähdet. Suurimman yleisömeren ja yhteislaulun saivat aikaan Suomen kovin pop-tähti Antti Tuisku, juuri 60-vuotissynttäreitään juhlineen Pate Mustajärven luotsaama PopedaJVG, Juha Tapio ja SANNI. Illan ja koko festivaalin päättää areenoiden kuningas Cheek.

Yleisö sai nauttia spesiaalikeikoista, kun JVG:n kanssa lavalle nousi Reino Nordin ja Elastisen keikalla vieraili kotimaamme suosituin stand up -koomikko Sami Hedberg. Niin ikään Klamydian setin aikana biisiin yhtyi Radio Suomipopin Aamulypsu-ohjelmasta tuttu juontajatähti ja näyttelijä Jaajo Linnonmaa.

Päivittäin yleisöä on ilahduttanut ja laulattanut keväällä debyyttilevynsä julkaissut Radio Suomipopin Hovimuusikko Ilkka. Radio Suomipop juhlii tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan ja aamuohjelma Aamulypsy viettää 10-vuotisjuhlaa.

Suomipop festivaali vietetään Jyväskylän Lutakonaukiolla jälleen heinäkuussa 2017.

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaali/
#suomipopfestivaali
@suomipopfestivaali