Wanaja Festival alkaa viikonloppuna

Wanaja Festival alkaa viikonloppuna

e3c3198cd116370da6262754845b6b0c

Hämeenlinnassa viikonloppuna juhlittava Wanaja Festival tuo Linnanpuiston estradille laajan skaalan kotimaisia ykköstähtiä kuten J.Karjalaisen, Popedan, Reckless Loven, JVG:n, Teflon Brothersin, Anssi Kelan ja Roope Salminen & Koirat -yhtyeen. Lavalle nousee myös koko vuoden suitsutetuin pop-tähti Antti Tuisku uskomattoman energisellä Peto Show’llaan. Lisäksi Wanajassa koetaan massiivinen, kaikkia aisteja hivelevä Cheek-setti, Helsingin vampyyrit The 69 Eyes, hulvattomat Eläkeläiset sekä ysäripoppoo Aikakone.

Ohjelmaa on myös lauantaina päivällä, jolloin esiintyvät Juha Tapio sekä Tilhet, pajut ja muut. Tapahtuma huipentuu Robinin päiväkeikkaan sunnuntaina 24.7. Festivaalin juontaa radiojuontaja ja Scandinavian Hunks -yhteyksistään tunnettu juontaja Esko Eerikäinen.

Festivaalialueella vieraita viihdyttää myös monipuolinen ohjeisohjelma. Puuhaa riittää rodeohärän, sumopainin, vekkulitikkaiden, voimalekan, roikkumispelin ja benji-hypyn parissa. Ruokatarjonnan puolella on herkullisia ja monipuolisia vaihtoehtoja, kun padat ovat kuumina American Grillissä, Kalaravintolassa, Beef & Pork Festival Grillissä, American Burger Food Truckissa ja perinteisessä Festarigrillissä.

Festivaaliin kohoaa ennennäkemätön VIP, jossa vieraat voivat rentoutua paljussa ja nauttia erikoismenusta sekä kylmistä kesäjuomista. Tapahtuman VIP- ja peruslippujen ennakkomyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

www.wanajafestival.fi
Facebook Event