Tammerfestin pääareenalla juhli 22 000 hengen yleisö, lauantai loppuunmyyty

Tammerfestin pääareenalla juhli 22 000 hengen yleisö, lauantai loppuunmyyty

* Koko tapahtumassa vieraili 80 000 juhlijaa

e66c6fcdcd10ec6231d368c969532466

Tammerfestin lauantai myi Ratinanniemessä ensimmäistä kertaa koko tapahtuman historiassa loppuun. Festivaaliviikko toi estradille kotimaisia supertähtiä Antti Tuiskusta Kaija Koohon ja SANNIsta ApulantaanCheekin keikalla nähtiin vaikuttava pyroshow ja vierailijana pop-tähti Diandra. Elastisen keikalla vierailivat puolestaan Paula Vesala ja Lauri Tähkä. Ulkomaisista esiintyjistä Tammerfesteillä esiintyivät brittiduo Hurts ja ruotsalainen The Sounds.

Koko tapahtuma starttasi Tammerfest Extran merkeissä, jossa esiintyivät nuorisoidolit Kasmir, Mikael Gabriel ja Robin. Festivaali huipentui kotiyleisölleen esiintyneen Popedan rock-ilotteluun.

Alueen VIP-aluetta ja -palveluita oli laajennettu ja kehitetty. Lisäksi festivaalialueella oli tarjolla laaja ruoka- ja juomavalikoima. Festivaalin klubitarjonta kattoi livemusiikin lisäksi stand upin, risteilyt ja DJ-illat. Yhteensä noin 20 klubilla oli yhteensä 100 ohjelmanumeroa.

Tapahtuma keräsi yleisöä yhteensä 80 000. Ratinanniemessä vieraili 22 000 juhlijaa. ”Tapahtuma on vakiintunut osaksi Tampereen kesää. Yleisö osoitti jälleen, että kaupunkifestivaalille on runsasta kysyntää. Ratinanniemen lauantai oli ensimmäistä kertaa tapahtuman historiassa loppuunmyyty”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Tammerfest järjestetään 23. kerran 20.-22.7.2017.

www.tammerfest.fi
www.facebook.com/tammerfest
#tammerfest @tammerfest