Business Battle tuo Tampereelle nimekkäitä bisnesosaajia

Business Battle tuo Tampereelle nimekkäitä bisnesosaajia

* Mukana Henkka Hyppönen, Tuomas Enbuske, Peter Vesterbacka, Sampo Kaulanen ja Mikko Kuitunen
* Viihteellinen bisnes- ja verkottumistapahtuma Tampereella 24.11.2016

BB

Viime vuonna ensi kertaa järjestetty Business Battle -tapahtumakonsepti saa jatkoa. Yritysjohdolle suunnattu iltapäivä Solo Sokos Hotel Torni Tampereen Paja Kongressissa torstaina 24.11.2016 tuo estradille bisnesvisionäärit sekä koti- ja kansainvälisilläkin markkinoilla menestyneet liike-elämän asiantuntijat.

Tatamille astuvat puolustamaan omia visioitaan ja liiketoimintamallejaan Venla-palkittu juontaja, toimittaja ja kolumnisti Tuomas Enbuske, Rovion entinen markkinointijohtaja ja nykyinen hallituksen jäsen, sijoittaja ja kasvuyritysten neuvonantaja Peter Vesterbacka sekä Jounin Kaupan yrittäjä, kauppias, Vuoden 2014 Some Awards – ja Venla-palkittu tv-esiintyjä sekä somettaja Sampo Kaulanen.

Viime vuonna Ultimate Business Warrior 2015 -arvonimen saaneen Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen nousee puolustamaan titteliään. Kuitunen on pokannut lukuisia palkintoja, kuten Nuoren kasvuyrittäjän erikoispalkinnon vuonna 2012 ja Markkinointihenkisin insinööri -pystin vuonna 2014. Mikko Kuitusen johtama yritys nimettiin kuluneena vuonna paitsi Suomen myös koko Euroopan parhaaksi työpaikaksi.

”Vuoteni the Ultimate Business Warriorina on ollut ikimuistoinen ja olen edelleen kiitollinen yleisölle viime vuoden menestyksestäni. Vaikka voittojuhlista toipuminen ottikin aikansa, olen palannut hyvissä ajoin takaisin maan pinnalle ja treenannut tulevaa battlea varten ahkerasti. Tiedän olevani hyvin valmistautunut, mutta en aliarvioi kunnianarvoisia vastustajiani. Sitä kyllä toivon, että tieto hammaslääkäripelostani ei leviä kilpakumppanien korviin ennen otteluita”, kommentoi odottavaisin mielin Business Battle -päivää Mikko Kuitunen.

Iltapäivää isännöi yritysvalmentaja ja kirjailija, asiantuntija Henkka Hyppönen, joka päivän teemaa The Art of Fear mukaillen herättelee yleisöä alkupuheenvuorossaan ”Miten pelot ohjaavat bisnestä?”. Battleissa kyseenalaistetaan, pakoilevatko päätöksentekijät vastuuta, karkaako bisnes maailmalle ja mikä on suurin syy epäonnistumiseen bisneksessä sekä miten paljon pelko vaikuttaa toimintaamme ja päätöksiimme yrityselämässä? Päivän aikana revitään auki myyttejä ja kyseenalaistetaan johtamisen malleja.

Verbaalibattlejen tauoilla nähdään itämaisten taistelulajien näytösotteluita. Tarjolla on myös buffet. Iltaohjelmassa on luvassa livemusiikkia sekä nuorten suunnittelijoiden Jujuprix-palkinnon julkistus ja palkitseminen.

Aikataulu:
Päiväohjelma klo 14.00 – 18.00 Battlet, näytöslajit ja ruokailu. Liput www.businessbattle.fi
Iltaohjelma klo 18.00 – 23.00. Verkottumista, livemusiikkia ja Jujuprix-julkistus. Maksuton ja avoin kaikille!

Tunnelmia Business Battle 2015 -tapahtumasta tästä!

Lisätiedot ja liput: www.businessbattle.fi