Kesäteatteriproduktio Satulinna irvailee tosi-TV:lle

Kesäteatteriproduktio Satulinna irvailee tosi-TV:lle
  • Esitykset tv:stä tutussa Mediapolis Factory -kuvausmiljöössä 7.-17.6.2017
  • Näyttelijät jakavat nimmareita ja poseeraavat yhteiskuvissa esitysten jälkeen
  • Lipunmyynti on käynnissä www.lipputoimisto.fi

 karusellikuva

Kotimaisen päivittäissarjan kuvausmiljöönä tunnettu Mediapolis Factory Tampereen Tohlopissa toimii kesäkuussa myös kesäteatterinäyttämönä. TV:stä tutut näyttelijät Anette Aghazarian, Amelie Blauberg, Atte Reunanen, Niina Sirén, Ville Rossi, Suvi Hurme, Antti Väre, Margit Tuomi ja Joakim Pihlajaniemi hyppäävät mukaan vauhdikkaaseen Satulinna-revyyseen, joka irvailee tosi-tv:lle. Mukana on tunnettuja satuhahmoja, joista jokainen yrittää kaikin keinoin tehdä comebackiä. Miten heidän käy?

Satulinna on musikaalinen parodia tämän päivän pintailmiöistä, jonka tuottaa Aito Tehdas Teatteri. Näytökset ovat päivittäin 7.-10.6. ja 12.-17.6.2017 klo 18.00 sekä lisänäytökset perjantaisin ja lauantaisin klo 14.00. Esitysten kesto on noin 1h, jonka jälkeen näyttelijät jakavat yleisölle nimikirjoituksia. Samalla on mahdollisuus yhteiskuviin heidän kanssaan. Lipunmyynti on käynnissä Lipputoimistossa. Lippuja on myynnissä myös ovella mikäli niitä ennakkomyynnistä jää jäljelle.

“Varmistaaksemme, ettemme ole Suomen vaihtelevien kesäsäiden armoilla, toimme pitkään unelmoimamme ja suunnittelemamme kesäteatteriproduktion sisätiloihin, televisiosta tutuksi tulleeseen kuvausmiljööseen. Paikka on meille näyttelijöille tuttu, mutta varmasti monelle muulle uusi – ilo saada paikalle elävä yleisö!”, kommentoi Satulinnan käsikirjoittaja ja näyttelijä Antti Väre.

Satumaailman kovimman tosi-tv-hitin, Satulinnan, kolmannen tuotantokauden kuvaukset käynnistyvät. Jo alkumetreillä uhkaa nousta seinä vastaan, kun leikattu budjetti, kiristetty aikataulu ja juomiin lisätty arsenikki alkavat vaikuttaa. Koko kansaa itkettävän lauluohjelman tuotanto alkaa muistuttaa sirkusta, missä jokainen on vähän pelle.

Paikka:
Mediapolis Factory, Tohlopinranta 31, Tampere

Esitykset:
7.-10.6. ja 12.-17.6. klo 18.00. Perjantaisin ja lauantaisin lisänäytökset klo 14.00.

Liput:
20e / kpl + toimituskulut

Lipunmyynti:
www.lipputoimisto.fi ja ovelta mikäli jää ennakkomyynnistä 

www.aitotehdasteatteri.fi