Southern-rock -yhtye Still julkaisee uutta musiikkia

Southern-rock -yhtye Still julkaisee uutta musiikkia

still_2017

Kotimainen southern rock –yhtye Still julkaisee uutta materiaalia. Luvassa on kaksi tuoretta viisua “Surprise” ja Yaw”, jotka löytyvät “Vast Horizon” -nimiseltä sinkulta. Noin 20 vuotta uraa tehneen Still-yhtyeen juuret ovat Pirkanmaalla. Musiikillisia vaikutteita yhtye on saanut Jenkkien etelävaltioista. Biiseistä vastaavat laulaja-kitaristi Riku-Sippo Uotila ja kitaristi Jukka Lavijärvi. Still on ehtinyt lämmitellä nimekkäitä kotimaisia artisteja sekä tehdä myös omia keikkoja niin klubeilla kuin festivaaleilla.

Uotila kuvailee sinkun avausbiisiä “Surprise”: “Tarkoitus oli tehdä simppeliä suoraa ja groovaavaa tasapainoista kuunneltavaa, ja siinä mielestäni onnistuimme. Yllätysmomentti on aina olemassa vaikka kuinka yrittää suunnitella asiat etukäteen. Oli se auton ostaminen tai toisen ihmisen kohtaaminen, uudet yhteensattumat johtavat aina uudelle polulle!”
Kuuntele Surprise: https://open.spotify.com/track/77xDJWBgrSLQTb3YLnTHM1
Katso video:  https://youtu.be/6ZF5IWFwjXo

Singlen toisena kappaleena on tekijäkaksikon Uotila-Lavijärvi mukaan autoilumusiikiksi hyvin istuva “Yaw” -kantriralli: “Tarina kumpuaa Natchez Trace Parkwayn maisemista Tennesseestä ja Mississippistä. Hotellin aamiainen on hyvä paikka opettaa paikallisille suomen kieltä. Yaw eli Joo. Parhaimmillaan tämä on mainstreamia autokuunteluun istuvaa countrya!”
Kuuntele Yaw: https://open.spotify.com/track/1PueuFiLkqoFzmZYJtFhun 

Pitkään southern rockia työstäneen yhtyeen nokkamiehen Riku-Sippo Uotilan kesää työllistävät maatilan töiden lisäksi elokuinen R3-festival hänen omalla tilallaan Kangasalla, jossa myös Still esiintyy. Lisätiedot: www.r3festival.fi. Still nähdään myös Aitoon Kirkastusjuhlien lavalla 8.7.

Kokoonpano:
Laulu, kitara – Riku-Sippo Uotila

Kitara – Jukka Lavijärvi

Koskettimet, taustalaulu – Jussi Lumme

Basso – Timo Ruismäki

Taustalaulu – Sanette Sevón

Rummut – Jokke Hietala 

Sosiaalinen media: www.facebook.com/ListenToStill

Lisätiedot: www.still.fi