Supermarsu-elokuvan ensimmäinen teaser-trailer julki

Supermarsu-elokuvan ensimmäinen teaser-trailer julki

b26013d68216985cbe761c797e70e5d5

Vapaasti Paula Norosen Finlandia Junior –ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat perustuvan koko perheen Supermarsu-elokuvan ensimmäinen teaser-trailer ja juliste ovat nyt julkaistu. Elokuva saa ensi-iltansa 26.1.2018 ja sen ohjaa Joona Tena sekä tuottaa Marko Talli Yellow Film & TV Oy:stä. Levittäjänä toimii SF Studios.

Supermarsu on ensimmäinen suomalainen elokuva, jossa käytetään poikkeuksellista tuotantotekniikkaa.

”Supermarsu yhdistää rohkeasti näytelmäelokuvan ja animaation kerrontaa, jota ei Suomessa ole aikaisemmin tässä mittakaavassa tehty”, kertoo kunnianhimoisesta hankkeesta tuottaja Marko Talli.

Supermarsun animoitu hahmo julkistettiin kesäkuussa. “Elokuvassa ovat ihanat lapsinäyttelijät, eturivin aikuisnäyttelijät, huumoria sekä jännitystä ja Suomen, tai ehkä koko maailman, suloisin animoitu marsu”, kommentoi tulevaa elokuvaa sekä hahmoa kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen.

Elokuvan lapsipäärooleissa nähdään lahtelainen Ella Jäppinen (Emilia) ja Porvoosta kotoisin oleva Viljami Lahti (Simo). Muissa päärooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Arttu Wiskari (Pertti), Tommi Korpela (Sakari Laaksonen), Kari Hietalahti (Rehtori), Pirjo Heikkilä (eläinkauppias), Pirjo Lonka (liikunnanopettaja), Roope Salminen & Jon-Jon Geitel (sukeltajat), Matti Onnismaa (poliisi), Tiina Lymi (kylpylän johtaja), Satu Paavola (vanupuikonnäköinen Anneli) ja Julius Lehto (Rasva-Antero).

Ääninäyttelijöinä ovat Esko Salminen (jättiläismarsu), Sam Huber (johtajasilakka) ja Jukka Rasila (taksimarsukuski). 

Katso trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vQ_wQdzorE0
Lataa trailer: http://bit.ly/2tPDIYg 

Tarina:
Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supermarsuksi pureman jälkeen muuttuvalla Emilialla on supervoimille käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta Jättiläismarsulta, jota esittää legendaarinen Esko Salminen. 

Kirja:
Paula Norosen Supermarsu-kirjasarjasta on julkaistu kahdeksan osaa. Elokuva perustuu vapaasti Emilian päiväkirja – Supermarsu pelastaa silakat –kirjaan, joka oli vuonna 2009 Finlandia Junior -kirjaehdokas. Noronen toimii Supermarsu-elokuvan käsikirjoittajana.