Akun Tehdas täyttää 10 vuotta

Akun Tehdas täyttää 10 vuotta

Eppu Normaali Oy:n vuonna 2003 perustama AV-alan keskittymä Akun Tehdas juhlii kuluvana syksynä 10-vuotista taivaltaan. Tehtaan palvelukonsepti kattaa tapahtumien, festivaalien, konserttien, kiertueiden ja messujen tekniikkasuunnittelun ja sen toteutuksen alusta loppuun. Akun Tehdas toteuttaa ammattitaidolla myös isot TV-tuotannot ja räätälöidyt yritystilaisuudet sekä tarjoaa toteutukseen soveltuvat tilaratkaisut.

 

Akun Tehtaalla, Tampereen ja Ylöjärven rajalla, on palveluvalikoimassa äänitysstudioita, valo- ja ääniammattilaisia, mainoselokuvatuotantoa, tiedotus- ja promootiopalveluita, ohjelmatuotantoa, lipunmyyntiä, CD-monistusta, fanituotteita ja tapahtumamarkkinointia.

Akun Tehtaan yritysten yhteistyöllä on tehtailtu lukuisia onnistuneita tapahtumia kuten Suomen isoimpien festivaalien Porin Jazzin, Provinssirockin, Ruisrockin, Himoksen alueen tapahtumien, Tuskan, Helsingin juhlaviikkojen ja Ilmajoen Musiikkijuhlien tekninen tuotanto. TV-puolella Suomen Euroviisujen, KIDSing-, Idols-, Voice of Finland- ja Dancing On Ice -livelähetysten tekninen tuotanto on ollut Tehtaan vastuulla.

Akun Tehdas on vahvasti mukana myös elokuvatuotannoista, joista tuoreimmat ovat ”Vuonna´85” ja tuleva Kummeli-elokuva. Sen liiketoiminta käsittää myös julkaisutoimintaa. Eppu Normaalin levyjen lisäksi Akun Tehdastuotanto on julkaissut musikaalilevyjä ja seuraava ajankohtainen uutuus on Eläkeläiset-yhtyeen ”Humppakalmisto”-studioalbumi 15.11.

 

Toimitusjohtaja Aku Syrjän autotallista 1980-luvulla käynnistynyt laitevuokraus kasvoi 2000-luvulla sellaisiin mittapuihin, että uudet varastointi- ja logistiikkaratkaisut tulivat ajankohtaisiksi. Akulla virisi idea tehtaasta, jonka katon alla toimisi alan yrittäjiä, joiden liiketoiminnat yhdessä olisivat enemmän kuin osiensa summa. Syntyi Akun Tehdas, Eppu Normaalin kolmannesta studioalbumista ja samannimisestä biisistä nimensä saanut AV-alan keskittymä, joka on 10 vuodessa yli nelinkertaistanut liikevaihtonsa.

 

”On ollut hienoa olla luomassa ja toteuttamassa yhtä Suomen merkittävintä AV-alan keskittymää ja nähdä paraatipaikalta, mitä yritysten välisellä saumattomalla yhteistyöllä voidaan saada aikaan. Meiltä ei lähde asiakkaalle ainoastaan laitteita vaan myös osaaminen ja ammattitaito, kokonaisvaltainen palvelupaketti. Akun Tehtaasta on muodostunut asiakkaille luotettava, joustava, palveluhenkinen ja pitkäikäinen yhteistyökumppani. On etuoikeus saada tehdä tällaista työtä – rumpalihommien lisäksi”, Aku Syrjä kommentoi.

 

Akun Tehdas juhlistaa merkkipaaluaan perhe- ja asiakaspiirissä.

 

www.akuntehdas.fi

www.facebook.com/akuntehdas