Arch Enemy albumilistan sijalle 18

Arch Enemy albumilistan sijalle 18

Jo kahdeksannen levynsä ”Rise of the Tyrant” julkaissut ruotsalainen Arch Enemy singahti ensimmäisellä listaviikollaan sijalle 18. Bändin kitaristi ja biisintekijä Michael Amott kävi elokuussa Suomessa kertomassa maamme medialle tulevasta uutukaisesta ja samaan aikaan levyltä saatiin kuultavaksi myös ensimmäinen kappale ”Revolution Begins”, joka julkaistiin bonusten kera fyysisenä singlenä.

Amott’n lisäksi bändin keulakuvana on nykyinen laulaja, kauniskasvoinen möreä-ääni Angela Gossow. Tiukasta live-kunnosta tunnetulla ryhmällä on takanaan lukuisia esiintymisiä. Yhteensä bändin saldoon kertyi edellisen levyn myötä neljä Pohjois-Amerikan kiertuetta, kaksi visiittiä Australiaan, useita Britti- ja Euroopankiertueita (mm. Tuska metal festival Suomessa), kaksi Japanin vierailua ja Etelä-Amerikan rundi. Koko kiertue-elämä edellisen levyn osalta laitettiin komeaan pakettiin julkaisemalla ”Live Apocalypse” DVD. Nyt Arch Enemy palaa kentille uutukaisellaan, jonka tuottajana on toiminut Fredrik Nordström (Dimmu Borgir, In Flames..). Arch Enemy on tälläkin hetkellä tien päällä, sillä meneillään on kuukausi sitten alkanut Amerikankiertue, jolta ryhmä säntää Australiaan ja Eurooppaan. Arch Enemy nähdään myös Suomessa ”Black Crusade” nimetyllä rundilla, jossa ovat mukana myös Trivium, Machine Head ja Dragonforce. Tervetuloa katsastamaan miltä Arch Enemyn melodinen death metalli maistuu.
13.12. Tampere, jäähalli
14.12. Helsinki, jäähalli.

”Rise of the Tyrant” levy julkaistiin Suomessa kolmena eri versiona:
CD: 11 uutta kappaletta, mukana singlebiisi ”Revolution Begins”
CD + DVD: bonusdvd:llä liveraidat:I Am Legend / Out For Blood (live), Diva Satanica (live), Arch Enemy South American tour movie.
CD + LP: Sama sisältö kuin cd+dvd:llä

Lisätietoa: http://ecard.centurymedia.com/archenemy/

-->