< Jenni Mustajärvi | ProPromotion

Jenni Mustajärvi

Keikat

Katso keikat tästä!

Laulajana ja lauluntekijänä tunnettu Jenni Mustajärvi on julkaissut parin viime vuoden aikana neljä sinkkua ”Kaikki paikallaan”, ”Terkut rivien välistä”, ”Mitä et nää, sitä ei oo” ja ”Joo, joo, joo!”. Albumillinen biisejä on nyt valmis ja julkaisussa pe 20.3. Debyyttilevyn ”22:50” jakelee Playground Music.

”Nyt se on valmis. Valtava työmäärä puristettuna pieneen pahviseen koteloon, palasiksi bittiavaruuteen. Kolme vuotta meni aikaa varsinaisesta päätöksestä pitkäsoiton tekemiseen ja valmistumiseen. Albumituotannon ansiosta olen lopettanut elämän suorittamisen ja oppinut nauttimaan matkasta. Matkasta, joka alkoi ensirääkäisyllä 22:50”, Jenni toteaa.

Albumin biisit käsittelevät aikuistumiseen liittyviä odotuksia ja oletuksia sekä normeihin taipumista tai taipumattomuutta, omaa epävarmuutta, pettymyksiä ja kasvamista.
”Biisit ovat syntyneet lähes poikkeuksetta teksti edellä. Paketti sisältää tiukkaa bändisoitantaa ja herkempiä pop-kappaleita”, Jenni jatkaa.

Mustajärven yhtyeessä soittavat kitaristi ja albumin tuottaja Olli Anttila, kosketinsoittaja Janne Kokkonen, basisti Milla Heinonen ja rumpali Jony Oittinen. 

PRESSIKUVAT

Ohjelmamyynti

Tommi Liimatainen
tommi@hypeproductions.fi
040 865 1618

Tuotantoassistentti

Mediatiedotus ja PR

Taija Holm
taija@propromotion.fi
040 748 3435

Tekniikkarider

Linkit