Backstage Rock Shop juhlii pyöreitä isompana kuin koskaan – ”Jotain on tehty oikein!”

Backstage Rock Shop juhlii pyöreitä isompana kuin koskaan – ”Jotain on tehty oikein!”

– Backstage Rock Shop on ollut virallisten fanituotteiden koti jo 10 vuotta, sekä verkossa että keikoilla
– Yritys muutti uusiin tiloihin Pirkkalaan, liiketilaa yli tuplat aiempaan nähden
– Uros Live -areenan Eppu-aitio on Eppu Normaalin, ProPromotionin ja Backstage Rock Shopin yhteishanke

Tamperelainen fanituoteyritys Backstage Rock Shop täyttää tänä syksynä kymmenen vuotta. Matkan varrella liiketoiminta on kasvanut ja laajentunut siinä määrin, että yritys muutti juuri Pirkkalaan varta vasten yrityksen toimintaa varten räätälöityihin tiloihin. 

Uuden liiketilan koko on yli 800 neliömetriä, kaksinkertainen aiempaan nähden. Backstage Rock Shopin kasvu on ollut vahvaa alusta saakka.

”Backstage Rock Shopin tarina alkoi vuonna 2011 pienestä kellarivarastosta Tampereella, missä bisnes oli pientä ja paketteja kiikutettiin kangaskasseissa Postiin joko kävellen tai polkupyörän tarakalla. Sittemmin olemme vuosien varrella tehneet ilmeisesti joitain asioita oikein, koska toiminta on vuosi vuodelta paisunut isommaksi, työntekijämäärä kymmenpäiseksi ja kymmenet artistit luottavat meihin virallisena yhteistyökumppaninaan. Nykyään meillä on satojatuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja musadiggariystäviä ympäri maailmaa”, toimitusjohtaja Matti Lehtonen sanoo. 

Backstage Rock Shopin rosterissa on yli 50 artistia, joiden joukossa on suomirockin kulmakiviä kuten Apulanta, Eppu Normaali, Klamydia ja Hassisen Kone sekä kansainvälisesti menestyneitä raskaan musiikin yhtyeitä kuten Nightwish, Insomnium, The 69 Eyes ja Ensiferum. Edustettuna ovat myös lasten suosikit kuten Hevisaurus ja Fröbelin Palikat.

Mukana uuden areenan Eppu-aitiossa

Tampereen uuteen Uros Live -areenaan avataan Eppu-aitio, joka on suomirock-ikoni Eppu Normaalin, PR- ja tuotantotoimisto ProPromotion Oy:n ja Backstage Rock Shopin yhteinen hanke. Eppu Normaali on yksi Backstage Rock Shopin pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista.

Eppu-aitio on 22 hengen vip-tila, josta on suora näkymä ottelutapahtumissa jäälle ja konserteissa lavalle. Aitiossa voi areenatapahtumien yhteydessä päästä historiamatkalle Eppu Normaalin uran vaiheisiin. Seinävitriineissä on esillä uniikkia bändirekvisiittaa 45-vuotiselta uralta ja itsensä voi myös kuvauttaa Eppu-rekvisiitan ympärillä. Lisätietoja aitiosta osoitteessa www.eppuaitio.fi.

Aitiota vuokrataan niin yksityisille kuin yrityksille. Tilaan voi vaivatta tilata myös tarjoilut ja Eppu Normaali -aiheiset, vain aitiovieraita varten tuotetut asiakaslahjat.

”Yhteinen aitio Suomen parhaalla areenalla hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa, mikäs sen hienompaa! Eppu-aitio tulee olemaan varmasti yksi mieleenpainuvimmista vip-tiloista tässä maassa”, Matti Lehtonen hehkuttaa.

Eppu-aitiota voi varata kokouskäyttöön myös silloin, kun areenassa ei ole tapahtumia.

Lisää omia julkaisuja ja livetapahtumia

Juuri nyt Backstage Rock Shop juhlii 10-vuotista taivaltaan verkkokaupassa ja valmistautuu jokavuotiseen joulumyyntikiireeseen. Koronapandemian hellittäessä keikkamyynti ja suuretkin livetapahtumat keräävät jälleen musiikin ystäviä yhteen.

”Koronasta huolimatta pääsimme tekemään kuluneena kesänä livemyyntiä yli sadalla keikalla. Ensi vuonna luvassa on suuri määrä stadion- ja areenakeikkoja, isoja festivaaleja ja tietenkin klubikeikkoja.”

Backstage Rock Shopin levy-yhtiötoiminta on kasvanut parin viime vuoden aikana. Yritys on tehnyt uusia, haluttuja vinyylijulkaisuja sekä suomirockin klassikoista että black metal -kulttilevyistä. Alkuvuonna 2022 omia vinyylijulkaisuja on tulossa kymmenkunta lisää.

Firman ensimmäinen oma uusi levyjulkaisu, tamperelaisen Huora-bändin kolmas albumi julkaistaan helmikuussa.

Backstage Rock Shop Oy
– Virallisten fanituotteiden ylpeä koti vuodesta 2011 sekä verkossa että keikoilla
– Rosterissa yli 50 artistia, suomirockin kulmakivistä isoimpiin metallibändeihin
– Verkkokaupassa n. 50 000 tilausta vuosittain yli sataan maahan 
– Liikevaihto 2020 1,8 miljoonaa, uusi liiketila Pirkkalassa n. 800m2

www.backstagerockshop.com

-->