Blind Channel allekirjoitti kansainvälisen levytyssopimuksen Century Median kanssa

Blind Channel allekirjoitti kansainvälisen levytyssopimuksen Century Median kanssa

* Yhtye esiintyy Euroviisuissa tällä viikolla *


Kuva: YLE / Mona Salminen

Suomen tuorein vientiyhtye Blind Channel on allekirjoittanut kansainvälisen levytyssopimuksen Century Media Recordsin kanssa. Energisistä live-keikoistaan tunnettu yhtye on lämmitellyt yhtyeitä kuten Hollywood Undead, Enter Shikari, Simple Plan ja Amaranthe sekä saanut Emma-ehdokkuuden rock-kategoriassa. Yhtyeellä on jo puoli miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa. Viimeisin single Dark Side, jolla yhtye kisaa tällä viikolla Euroviisuissa, on striimannut platinaa saavuttaen yli 7 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa.

Yhteistyösopimuksella Century Median kanssa, bändi on lähdössä viemään violent poppiaan kohti kansainvälisiä markkinoita. 

”Olemme erittäin innoissamme ja kiitollisia saadessamme liittyä Century Media / Sony Music -perheeseen. On kunnia yhdistää voimat yhden maailman suurimman ja merkittävimmän rock-/metallilabelin kanssa. Olemme työskennelleet valtavasti kahdeksan vuoden ajan ja nyt on aika nousta seuraavalle tasolle. Emme malta odottaa, että saamme aloittaa työskentelyn näiden mahtavien tyyppien kanssa näyttääksemme, mitä ovat Blind Channel ja violent pop. Tällä viikolla aloitamme Euroopasta. Seuraava steppi: koko maailma”, yhtye kommentoi. 

”Blind Channel on lupaavin suomalainen rock-/metalliyhtye tällä hetkellä. Enemmän kuin koskaan, maailmanluokan bändeillä tulee olla erinomaiset biisit ja livekeikat, vaikuttava visuaalisuus, aktiivisuus kaikilla musiikin ja bisneksen osa-alueilla sekä vahva sitoutuminen tekemiseen. Näemme Blind Channelissa kaiken tämän, joten olemme sitoutuneita tekemään parhaan mahdollisen työn tälle upealle bändille. Tervetuloa Century Medialle ja Sony Musicille!”, kommentoi Century Median johtaja Philipp Schulte.

Yhtye kisaa Dark Side -kappaleellaan Euroviisujen toisessa semifinaalissa torstaina 20.5. klo 22 Suomen aikaa. Euroviisuja voi seurata Ylen kanavilla. 

https://www.blindchannelofficial.com/
https://www.instagram.com/blindchannel/
https://www.tiktok.com/@blindchannel
https://www.facebook.com/BlindChannelBand

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->