Blind Channelin loppuvuoden Suomen kiertue toteutuu miltei suunnitellusti!

Blind Channelin loppuvuoden Suomen kiertue toteutuu miltei suunnitellusti!

blind-channel-kuva-joona-maki.jpgKuva: Joona Mäki

Keikkajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssin vuoksi Blind Channelin loppuvuoden Suomen kiertueen keikat olivat vaakalaudalla peruuntua. Nyt yhtye on saanut solmittua uuden yhteistyösopimuksen Suomen suurimman kotimaiseen musiikkiin keskittyneen ohjelmatoimisto Warner Music Liven kanssa. Tämän myötä Helsingin Jäähallin konsertti 29.12. ja Tampereen Pakkahuoneen konsertti 30.12. toteutuvat suunnitellusti. Lisäksi toteutuu Blind Channel -risteily Turusta Tukholmaan Baltic Princessillä 27.12, joka ei alunperinkään ollut RH Entertainmentin järjestämä. Kaikki kiertueen konsertit ovat ikärajattomia, rajatulla K18 annistekelualueella. Konsertteihin on vielä rajallinen määrä lippuja saatavilla. 

Valitettavasi Kuopion The Circuksen 26.12. ja Oulun Tapahtumakeskus Tullisalin 31.12. konsertteja ei ole mahdollista järjestää. Yhtye ja taustajoukot pahoittelevat tilannetta. RH Entertainmentin konkurssipesä on ohjeistanut velkojia olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rh@krogerus.com.

”Teimme 24/7 töitä sen eteen, että saisimme nämä keikat toteutumaan ottaen huomioon tosiasian, että suurin osa lippurahoista jäisi mitä todennäköisimmin kokonaan saamatta. Teemme tätä faneillemme ja olemme huojentuneita, että löysimme ratkaisun toteuttaa kiertue miltei kokonaan yhdessä luotettavana ja vakavaraisena tunnetun Warner Music Liven kanssa. Oulun ja Kuopion lipunostajien osalta olemme pahoillamme tilanteesta”, yhtye kommentoi.

Blind Channel on julkaissut somekanavissaan tunteikkaan videon aiheen tiimoilta. Bändi on tällä hetkellä Los Angelesissä tekemässä uusia biisejä huipputuottajien kanssa.

Blind Channelin Suomen kiertueelle oli ostettu tuhansia lippuja. Yhtye ja sen taustajoukot ovat käyneet lyhyen ajan sisällä lukuisia neuvotteluja ja vaihtoehtoja läpi odotettujen konserttien toteuttamiseksi. Konserttien uuden promoottorin Warner Music Liven Jake Hannula vastaa jatkossa myös yhtyeen ohjelmamyynnistä.

Pressikuvia: https://www.dropbox.com/sh/jqo0do2mu7k6g7k/AAA9mxM-TkpIYjR5ro_AcRtua?dl=0

BLIND CHANNEL online
www.blindchannelofficial.com/ 
www.instagram.com/blindchannel/ 
www.tiktok.com/@blindchannel 
www.facebook.com/BlindChannelBand

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

-->