Century Media Records yhteistyöhön Soar labelin kanssa

Century Media Records yhteistyöhön Soar labelin kanssa

Century Media Records ja maineikas brittiläinen indie-levy-yhtiö Siege Of Amida Records (SOAR) ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Sopimuksen myötä SOARin metal ja hardcore genren tulokkaat on mahdollista esitellä maailmanlaajuisesti. Ensisijalla ovat aluksi vilkkaan brittiläisen underground skenen bändit.

Century Media label manager Antje Lange:
”On kunnioitettavaa päästä yhteistyöhön maineikkaan Siege Of Amida -yhtiön kanssa. He ovat todistaneet taianomaisen kykynsä löytää kovia uusia tulokkaita jo bändien aikaisessa vaiheessa. Uskomme, että pystymme yhdessä puskemaan yhtiön uudelle kansainväliselle tasolle.”

SOAR on ollut mukana starttaamassa mm. Whitechapel, Annotations Of An Autopsy, Heart In Hand, Ingested, TRC ja Dyscarnate kokoonpanoja sekä auttaneet jenkkibändeistä mm. Impending Doomia ja Molotov Solutionia Euroopan markkinoiden valloittamisessa. Monet heidän löydöistään ovat vauhtiin päästyään loikanneet isommille levy-yhtiölle. Nyt solmitun sopimuksen myötä yhtiö ei jää suurempien varjoon ja pystyy kilpailemaan heidän kanssaan joka tasolla.

Ensimmäinen yhteinen julkaisu tulee olemaan brittiläisen Heart In Hand -yhtyeen toinen pitkäsoitto ”Almost There” 17.5.

http://www.centurymedia.com
http://www.siegeofamida.net