Diablo keikkailee syksyllä Saksassa

Diablo keikkailee syksyllä Saksassa

Äijämetallin uranuurtaja Diablo suuntaa lokakuussa Saksaan neljä keikkaa käsittävälle minikiertueelle. Ennen Saksan-keikkoja Diablo nähtiin kotimaan kesäfestareilla. Luvassa on vielä pari kotimaan klubikeikkaa ennen Saksaan lähtöä.

Diablo on lähes 15-vuotisen uransa aikana saavuttanut vankan aseman Euroopan metallipiireissä. Bändi tunnetaan matalasta soundivireestään, nerokkaista riffeistään ja yllättävistä sovitusratkaisuistaan sekä Suomen James Hetfieldiksikin tituleeratun laulajan Rainer Nygårdin upeasta äänestä.

Omalle tyylilleen uskollinen Diablo on julkaissut viisi studioalbumia, joista viimeisin ”Icaros” ylsi listakakkoseksi Suomen virallisella albumilistalla. Levy on julkaistu myös Ruotsissa, Briteissä, Benelux-maissa, Ranskassa ja Saksassa.
Äärimmäisen tiukan live-esiintyjän maineessa paistatteleva bändi on kiertänyt Eurooppaa mm. Children of Bodomin ja Cannibal Corpsen kanssa. Vuonna 2007 Diablo lämmitteli Metallicaa Helsingin Olympiastadionilla ja esiintyi myös tänä vuonna Metallican yhteydessä Porin Sonisphere Festivalilla.
Lokakuussa on oman ulkomaankiertueen vuoro kun bändi suuntaa Saksaan.

KEIKAT:
15.8. Jyväskylä Rockfestival, Jyväskylä
4.9. House of Rock Bar, Kouvola
5.9. Nosturi, Helsinki

8.10. Knaack, Berliini
9.10. Headbanger’s Ballroom, Hampuri
10.10. Matrix, Bochum
11.10. Underground, Köln

Lippujen hinnat, ennakkomyyntitiedot ja aikataulut löytyvät keikkapaikkojen omilta sivuilta.