Doom Unit julkaisee "Reckoning Day" -avaussinkun tulevalta albumiltaan

Doom Unit julkaisee "Reckoning Day" -avaussinkun tulevalta albumiltaan

Tamperelainen Doom Unit julkaisee toukokuussa debyyttilevylleen seuraajan. Tätä enteilee levyltä lohkottu ”Reckoning Day” -single, joka saapuu radioihin 18.2. ja digimyyntiin 14.3. Kappale on syntynyt laulaja Japen sävelkynästä ja tuottajan penkiltä löytyy Happoradiossa vaikuttava AH Haapasalo. Moderniin rockiin vanhan liiton heavya yhdistelevä Doom Unit yllättää avaussinglellään fanikansansa, joka saattaa odottaa ”Killing Time” -tyylistä junttausta. Nelikolla on nimittäin ”Reckoning Day” -rallissaan isompi vaihde silmässä. Jo alun alkaen yhtyeen materiaalilleen antama ”kaljanjuontirock” -määritelmä edelleen alleviivaa, mistä Doom Unitissa on kyse ja mitä debyyttilevyn seuraaja pitää sisällään.

Kerrasta aivolohkoon iskeytyvä ”Reckoning Day” rullaa startista maaliin ja osoittaa Doom Unitin olevan kakkosalbumillaankin hittimateriaalin kimpussa. Biisiin työstetään myös video helmi-maaliskuun aikana.

Doom Unit saavutti debyyttilevyllään albumilistan sijan 2 kesken vuoden 2009 joulumyyntisesongin. Se on yksi viime vuoden eniten keikkailleista tulokkaista, kun mittariin kertyi yli 50 soitettua keikkaa. Ensimmäisen levyn kaikki kolme singleä saavuttivat radiosoittoa ja lisäksi viisut soivat TV-sarjapuffeissa sekä urheiluohjelmakoosteissa.

Doom Unit on ehdokkaana vuoden tulokas -sarjassa Emma-gaalassa. Gaala televisoidaan suorana TV2:lla la 26.2. klo 20.10.

Kuuntele ”Reckoning Day”:
http://www.facebook.com/doomunit1?v=app_4949752878&ref=ts
www.doomunit.com