Downshiftaajien toisen kauden jaksot 4 ja 5 nyt Elisa Viihteessä!

Downshiftaajien toisen kauden jaksot 4 ja 5 nyt Elisa Viihteessä!

Mediatiedote 22.12.2016

DOWNSHIFTAAJIEN TOISEN KAUDEN JAKSOT 4 JA 5 NYT ELISA VIIHTEESSÄ!

* Jaksot  6-7 julkaistaan 29.12.2016
* Koko kausi katsottavissa Elisa Viihteessä 11.1.2017

Downshiftaajien odotettu toinen tuotantokausi alkoi Elisa Viihteessä 15.12.2016, kun kymmenosaisen draamasarjan kolme ensimmäistä jaksoa julkaistiin.
Nyt vuorossa ovat kaksi seuraavaa jaksoa ”Konsulttikeikka” ja ”Turpajuhlat”.
Jaksot 6-7 ilmestyvät Elisa Viihteeseen 29.12.2016, ja sarjan loput jaksot 8-10 ovat katsottavissa 11.1.2017.

Jakso 4: Konsulttikeikka
Tommi saa työtarjouksia, joista yhteen hän tarttuu, koska tilaisuudessa on mahdollista järjestää tapaaminen Olivian palvoman Kalle Palanderin kanssa. Millaisen käänteen tapaaminen tuo Olivian ja Tommin velkavääntöön?
Marja-Liisa löytää mielenkiintoisen taiteilijan, jonka teoksia hän haluaa galleriaansa.
Pia joutuu työpaikallaan epämiellyttävään tehtävään: hoitamaan kollegoidensa irtisanomisia.

Jakso 5: Turpajuhlat
Olivia Raittila ottaa kovemmat aseet käyttöön, ja Tommi saa kokea varastetun lottokupongin kirjaimellisesti nahoissaan.
Marja-Liisan uran alku taidegalleristina ei ole helppo. Vaikka hän löytää taiteilijan, josta Raimokin pitää, bisnessuhde saa uusia, kiinnostavia piirteitä.
Pian työkuviot menevät yhä haasteellisemmiksi niin työn sisällön kuin määränkin suhteen. Työmatka Tampereelle mutkistaa asioita entisestään sekä ammatillisesti että henkilökohtaisessa elämässä.
Koti-isä Aaro löytää samanhenkistä seuraa Juhan vaimosta Jennistä. Alkavatko välit lämmetä?

Jaksot 6-7 ilmestyvät Elisa Viihteeseen 29.12., ja loput kolme jaksoa 8-10 ovat katsottavissa 11.1.2017.

Katselulinkkipyynnöt: info@propromotion.fi
Lisätietoja:
Mediadesk, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, enemmän urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Yellow Film & TV on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut laadukkaisiin elokuviin, draamaan, komediaan, viihteeseen ja urheiluun. Yhtiön viimeisimpiä tuotantoja ovat elokuvat Napapiirin sankarit 2, Lomasankarit ja Sel8nne sekä käsikirjoitetut sarjat Syke, Roba, Kimmo, Siskonpeti sekä viihdeohjelmat Nieminen & Lahtinen Show, Pelimies, Supertähdet ja Putous.