Eläkeläiset antaa humppakäsittelyn ikivihreille helmille

Eläkeläiset antaa humppakäsittelyn ikivihreille helmille

Levyjulkkarikeikat 15.11. Jyväskylän Ilokivessä ja 16.11. Joensuun Kerubissa

Tänä vuonna 20-vuotista uraansa juhliva Eläkeläiset julkaisee 11. studioalbuminsa ”Humppakalmisto” perjantaina 15.11.2013. Levyllä ovat humppakäsittelyn saaneet ikivihreät trad-kappaleet eli ne vanhat laulut, joiden versiointiin ei tarvinnut erikseen hakea lupia.820-421

”Niistä voi tehdä vaikka miten hirveitä versioita eikä kukaan ole lähettelemässä lakimiestä ovelle kolkuttelemaan. Ja niin tehtiinkin, ihan hirveitä versioita tehtiin! Ja onhan levyllä niitä virsiäkin ja kuumaa hottia Ameriikan Yhdysvaltojen puuvillapelloita sekä Austraalian tasangoilta!”, Eläkeläiset-leiristä kommentoidaan.

 

Katso ”Humppaa veressä” (”Swing low sweet chariot”) -video: http://www.youtube.com/watch?v=KIEK165qdXY

 

Yhtye on uuden levyn myötä julkaissut yhteensä 11 studioalbumia, kaksi live-albumia, kaksi tuplakokoelmaa, kultaa myyneen DVD:n, seitsemän EP:tä, neljännen painoksen saaneen kirjan ja sarjakuva-albumin. Lisäksi se on tehnyt 600 keikkaa, joista puolet ulkomailla.

 

Humppakalmisto-levyn julkaisijana toimii Akun Tehdastuotanto. ”Basistimme Martti löysi uuden yhteistyökumppanimme Ylöjärven Humppamarketin kassajonosta. Siinä oli semmoinen oranssi tarra jossa luki -30%. Hyvä ostos”, kuvailee Onni Waris.

 

Levynjulkaisukeikoilla Jyväskylän Ilokivessä 15.11. ja Joensuun Kerubissa on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla Humppakalmisto-levyn biisejä ensi kertaa livenä ja muutenkin kokea uniikki Eläkeläiset-performanssi omin aistein.

Lataa ”Humppaa veressä” (”Swing low sweet chariot”)”-biisi radiosoittoon TÄSTÄ!

säv: trad., san: Onni Waris. Sov. Eläkeläiset ja Ensio Hienonen

FIENB 1300003

 

Eläkeläiset-levyjulkkarikeikat:

15.11. Jyväskylä, Ilokivi

16.11. Joensuu, Kerubi350-001

 

www.humppa.com