Enchant solmi maailmanlaajuisen sopimuksen Inside Out Musicin kanssa

Enchant solmi maailmanlaajuisen sopimuksen Inside Out Musicin kanssa

Pitkän linjan progerockin edustaja Enchant tekee viimein paluun oltuaan tauolla vuonna 2004 julkaistun ”Live At Last” -live-dokumenttikokoelman jälkeen. Enchant oli yksi niistä bändeistä, jotka muokkasivat progerockin suuntaa. Yhtyeen discografiasta löytyy seitsemän julkaistua studioalbumia.

Nyt Enchant on solminut maailmanlaajuisen levytyssopimuksen InsideOutMusicin kanssa (jakelu Century Media Records) ja bändi aloittaa kahdeksannen albumin työstämisen. Julkaisu on suunniteltu 2013 vuoden alkuun:

”Hei, varsin hienoa tehdä viimein paluu! Meidän kaikkien täytyi ottaa hieman etäisyyttä bänditouhuihin, koska henkilökohtainen elämämme sen vaati. Oli eroja, uusia avioliittoja, lapsia ja eroja…. Nyt on viimein aikaa ja bändikin vakaa aloittamaan uuden aikakauden. Olen jo tehnyt muutamia demoversioita biiseistä ja pian uuden albumin äänitykset voivat alkaa!”, kommentoi kitaristi-biisintekijä Douglas A. Ott.

Thomas Waber, InsideOut Music:
”Meillä levy-yhtiöllä ja bändillä on pitkä historia ja on todella hienoa, että kundit ovat jälleen tekemässä uutta levyä. Toivottavasti saamme lisätä vielä monia hyviä yhteisiä muistoja historiankirjoihin.”

ENCHANT Discography:
A Blueprint Of The World – CD 1995
Wounded – CD 1996
Time Lost – CD 1997
Break – CD 1998
Juggling 9 Or Dropping 10 – CD 2000
Blink Of An Eye – CD 2002
Tug Of War – CD 2003
Live At Last – 2CD/2DVD 2004

ENCHANT Line-Up 2012:
Ted Leonard – Lead vocals
Douglas Ott – Guitars and backing vocals
Ed Platt – Bass guitar and bass pedals
Bill Jenkins – Keyboards
Sean Flanegan – Drums

Enchantin laulaja Ted Leonard tunnetaan myös Spock’s Beard- ja Though Chamber -kokoonpanojen riveistä. Leonard vierailee myös Affectorin juuri julkaistulla debyyttialbumilla ”Harmageddon”.

ENCHANT online:
http://www.enchantband.com
http://www.facebook.com/enchantband