Entertainment Business Arena tulee jälleen

Entertainment Business Arena tulee jälleen

* Viihdealan toimijat koolla Helsingin Crowne Plazassa ke 9.5.2018
* Early Bird –lipunmyynti on käynnissä 18.1.2018 saakka

Viihdeteollisuuden toimijoiden yhteinen tapahtuma Entertainment Business Arena järjestetään jälleen hotelli- ja kongressikeskus Crowne Plazassa Helsingissä Helatorstain aattona, keskiviikkona 9.5.2018. Tapahtumapäivän ilta vietetään tapahtumakeskus The Circuksessa.

Viime toukokuussa ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma vakuutti osallistujat monipuolisella ja mielenkiintoisella sisällöllään ja osoitti, että koko viihteen kentän yhdistävälle tapahtumalle on tarvetta. Ensimmäinen EBA kokosi Crowne Plazaan lähes 300 toimijaa peli-, elokuva-, TV-, musiikki- ja livealoilta sekä operaattorien viihdepalveluista, alan sidosryhmistä, rahoittajatahoista ja järjestöistä verkottumaan, kouluttautumaan ja tekemään bisnestä. EBA sai osallistujiltaan runsaasti innostunutta palautetta, ja tapahtumalle toivottiin jatkoa. 

EBA on paikka kohdata uusia ja tuttuja kollegoja eri viihteen sektoreilta, oppia ymmärtämään eri alojen tapoja toimia ja löytää uusia bisnesmahdollisuuksia. Suomalainen viihdeteollisuus on laaja ja kirjava toimijakenttä, jossa yrityksiä on kaikenkokoisia, itsensä työllistäjistä suuriin kansainvälisiin jätteihin. Viihteen kentällä onkin paljon erilaista ammattitaitoa ja potentiaalia yhteistyölle ja synergioille. Toisiltaan oppiminen ja yhdessä kehittyminen avaa tietä tulevaisuuden menestymiselle.

EBA 2018 tapahtuman ohjelmasisältö rakentuu tuttuun tapaan eri aloja yhdistävistä ja yhteisesti kiinnostavista, ajankohtaisista aiheista sekä toimialakohtaisista innovatiivisista case-esittelyistä. Crowne Plazan seminaariohjelma laajenee kolmeen saliin ja klo 18 jälkeen ohjelma jatkuu tapahtumakeskus Circuksessa. Iltaa isännöi Sony Music.

Tapahtuman pääjuontajana toimii jälleen Jussi Heikelä. Tapahtuman ohjelmasisältöä julkistetaan pitkin kevättä.

Early Bird -liput 220e+alv. / kpl sisältäen ohjelman Crowne Plazan kolmessa salissa, materiaalit, lounaan, kahvitarjoilun ja kuljetuksen The Circukseen klo 18 alkaen. Ohjelma jatkuu The Circuksessa, jossa on myös juoma- ja ruokatarjoilua.
Early Bird –liput ovat myynnissä 18.1.2018 saakka!

Lipunmyynti tästä!

www.entertainmentbusinessarena.fi
https://www.facebook.com/entertainmentbusinessarena/
@eb_arena #ebarena