Entertainment Business Arenan Early Bird -liput myynnissä 18.1. saakka!

Entertainment Business Arenan Early Bird -liput myynnissä 18.1. saakka!

* Ilmoittautuminen on alkanut, edulliset Early Bird –liput myynnissä vielä viikon
* Tapahtuman kumppaneina ovat muun muassa kotimainen lipunvälitystoimija Tiketti ja illan ohjelmasta vastaava musiikkiyhtiö Sony Music

Viihdeteollisuuden toimijoiden yhteinen tapahtuma Entertainment Business Arena järjestetään hotelli- ja kongressikeskus Crowne Plazassa Helsingissä Helatorstain aattona, keskiviikkona 9.5.2018. Tapahtumapäivän ilta vietetään Sony Musicin isännöimänä tapahtumakeskus The Circuksessa, jonne kaikille osallistujille on varattu kuljetus.

Early Bird -liput
Tapahtuman Early Bird -liput ovat myynnissa 18.1. saakka, joten edullinen lippu kannattaa hankkia nyt tästä!

Koko viihdebisnes koolla
Viihdealan toimijat peli-, elokuva-, TV-, musiikki- ja livealoilta sekä operaattorien viihdepalveluista, alan sidosryhmistä, rahoittajatahoista ja järjestöistä kohtaavat EBA:ssa, jonka ohjelmasisältö rakentuu eri aloja yhdistävistä ja yhteisesti kiinnostavista, ajankohtaisista aiheista sekä toimialakohtaisista innovatiivisista case-esittelyistä. Crowne Plazan seminaariohjelmaa on tarjolla kolmessa salissa ja klo 18 jälkeen ohjelma jatkuu tapahtumakeskus Circuksessa. Ohjelmaa julkistetaan koko kevään ajan.

Kumppanina Tiketti
Tapahtuman yhtenä kumppanina toimii Tiketti, joka on täysin kotimainen yritys. Se tarjoaa tapahtumanjärjestäjille monipuoliset ratkaisut tehokkaaseen ennakkomyyntiin, ovimyyntiin, kulunvalvontaan, akkreditointiin, markkinointiin ja kohdennettuun viestintään.
Yrityksen uutuus on TikettiClient, jonka kautta järjestäjät voivat lähettää markkinointiviestejä suoraan tapahtumiensa lipunostajille ja muille asiakkailleen. TikettiClientissa on monipuoliset hakumahdollisuudet suoraan Tiketin asiakastietokannasta ja hakutuloksista voi rakentaa rajattomasti segmenttejä. TikettiClientin toiminnallisuudet ovat uuden tietosuoja-asetuksen mukaisia.
Tiketti palvelee henkilökohtaisesti niin järjestäjiä kuin lipunostajia vuoden jokaisena päivänä sekä netissä www.tiketti.fi.

Varmista pääsysi alan tärkeimpään kohtaamispaikkaan
Early Bird -liput 220e+alv. / kpl sisältäen ohjelman Crowne Plazan kolmessa salissa, materiaalit, lounaan, kahvitarjoilun ja kuljetuksen The Circukseen klo 18 alkaen. Ohjelma jatkuu The Circuksessa, jossa on myös juoma- ja ruokatarjoilua.
Early Bird –liput ovat myynnissä 18.1.2018 saakka!

Lipunmyynti tästä!

www.entertainmentbusinessarena.fi
https://www.facebook.com/entertainmentbusinessarena/
@eb_arena #ebarena