Entombed Century Medialle – uusi albumi julkaistaan 1.11.2013

Entombed Century Medialle – uusi albumi julkaistaan 1.11.2013

Entombed on saanut juuri valmiiksi 10. albuminsa ”Back To The Front” ja sen tulee maailmanlaajuisesti julkaisemaan yhtyeen uusi levy-yhtiö Century Media Records. Suomessa julkaisupäivä on perjantaina 1.11.2013.

Lähes seitsemän vuoden studiohiljaiselon päättänyt ”Back To The Front” äänitettiin Abban ja Europenkin suosimassa Studio Bohusissa tuottaja Roberto Laghin (In Flames, Hardcore Superstar) johdolla. Bändin mukaan yleisön ei kuitenkaan tarvitse pelätä, että Entombedin uusi materiaali kuulostaisi Abbalta. Tulossa on 666% varmuudella ehtaa Entombedia, mikä saa fanit itkemään ilosta!

Jens Prueter (Head Of A&R Century Media Records Europe) kommentoi:
”Näin Entombedin ensimmäisen kerran vuonna 1992 Gods Of Grind -kiertueella ja olin täysin sekaisin heidän armottomasta soundistaan, joka oli paljon enemmän kuin pelkkää death metallia! Yli 20 vuoden jälkeen Entombed on edelleen täydessä iskussa ja viimeinkin saamme toivottaa heidät tervetulleeksi CM perheeseemme. Kippis!”

Bändi perustettiin ensin vuonna 1987 nimellä Nihilist, mutta vuodesta 1989 se on kulkenut Entombed-nimellä. Yhdessä Morbid, Treblinka/Tiamat, Grave ja Dismember kokoonpanojen kanssa Entombed/Nihilist oli ensimmäisiä kuolemattomia ruotsalaisen death metal -soundin luojia. Entombed on tunnettu sen omaleimaisesta soundistaan ja se on toiminut esikuvana tuhansille bändeille aina metallista hardcoreen ja rokkiin. Nyt legenda on palannut ja he ovat valmiita näyttämään kuka määrää kaapin paikan!

https://www.facebook.com/entombedofficial