Eppu Normaali julkaisee albuminsa 5.9.

Eppu Normaali julkaisee albuminsa 5.9.

Suomen tunnetuimman rock-yhtyeen ystävät jaksoivat odottaa edellistä, vuonna 2004 julkaistua ”Sadan vuoden päästäkin” levyä ennätykselliset 11 vuotta. Tällä kertaa odotus on kestänyt vain vajaat kolme vuotta ja uusi levy on kaupoissa 5.9.

Sinkkulistan ykköseksi singahtanut ”Jokainen hetki historian” ja kymmenen muuta uutta Eppu-laulua kuullaan toistaiseksi vielä nimeämättömällä albumilla, joka on Eppu Normaalin peräti 30 vuotta kestäneen levytysuran 14. studiolevy. ”Poliisi pamputtaa taas”-sinkusta alkanut ura ei osoita hyytymisen merkkejä vaan yhtyeen järkälemäisen, alati kasvavan suosion yhtenä salaisuutena voitaneen pitää uutta kuulijaväkeä, joka tuskin oli edes syntynyt vielä silloin kun Eppu-sedät virittelivät ensimmäisen kerran kitaroitaan, julkaisivat ensimmäisen levynsä ja purkivat armotonta punk-vimmaansa. Suomalaisia jo 30 vuoden ajan laulattanut, itkettänyt ja ilostuttanut Eppu Normaali ei ole jäänyt kansakunnan kaapin päälle pölyttymään vaan sen poikamainen into tehdä omaa musiikkia on säilynyt. Yhtye ei ole anonut varhaiseläkettä – eikä aio näin tehdäkään.

Uuden levyn myötä Eppu Normaali nähdään myös keikoilla. Koko maan kattava kiertue starttaa lokakuussa ja jatkuu marraskuun lopulle asti. Sen aikana yhtyettä nähdään ja kuullaan sekä pienissä klubeissa että jättiareenoilla. Tarkemmat kiertueajat ja -paikkakunnat julkistetaan syyskuussa.

-->