Eppu Normaali keikkailee marras- ja joulukuussa "klubiotteella"

Eppu Normaali keikkailee marras- ja joulukuussa "klubiotteella"

Harvasta keikkailutahdistaan tunnettu Eppu Normaali yllättää lukuisat ystävänsä keikkailemalla marras- ja joulukuussa. Viime vuosina lähinnä suurimuotoisilla kiertueilla nähty yhtye kiertää nyt paikkoja, joissa sitä ei ole juurikaan nähty. Esiintymispaikat ovat klubeja ja ravintoloita eri puolilla Suomea, pohjoisimpana paikkana Ylläs. Ohjelmistossa on varmasti mukana isoja hittejä, mutta myös harvinaisempaa materiaalia tullaan kuulemaan.
Eput kiersivät pieniä paikkoja viimeksi vuonna 2005, jolloin teemana oli ”Kahdeksas ihme -juhlakiertue”. Nyt tuolla kiertueella helkänneet akustiset kitarat on jätetty nurkkaan ja luvassa on riuskaa sähkökitaroiden murinaa.
Eppu Normaalin ura on jatkunut jo yli 30 vuotta. Alkuaikojen punkrockista innostuksensa ottaneen yhtyeen nousu koko kansan lemmikiksi ja kaikkien aikojen suurimmaksi suomalaiseksi rock-yhtyeeksi on melkoinen tarina, jonka loppua ei ole näkyvissä. Yhtyeen viimeisin levytys on ”Syvään päähän”-albumi, joka julkaistiin 2007 yhtyeen omalla levymerkillä.
Liput keikoille tulevat myyntiin paikkakuntakohtaisesti ja myynnistä vastaa paikallinen järjestäjä. Keikkalistaan on tulossa lisäyksiä.

Tällä hetkellä sovitut Klubiotteella -keikat:

Pe 14.11. Yökerho Ansa, Laihia
La 15.11. Rytmikorjaamo,Seinäjoki
Pe 21.11. Revontuli, Hankasalmi
La 29.11. House of rock ,Kouvola
Ke 3.12. Henry’s pub, Kuopio
To 4.12. Tivoli, Rovaniemi
Pe 5.12. Umpitunneli,Tornio
La 6.12. Taiga, Ylläs
To 11.12. Bar Kino, Pori
Pe 12.12. Iisoppi, Nokia
La 13.12. Kantri, Kankaanpää

Pressikuva: www.eppunormaali.fi/press

www.eppunormaali.fi

-->