Eppu Normaalin Aika Normaalia -kirja julkaistaan 10.10.

Eppu Normaalin Aika Normaalia -kirja julkaistaan 10.10.

• Aika normaalia -kirja perustuu Harri Hinkan yhtyeestä ottamiin valokuviin ja yhtyeen kitaristin Juha Torvisen kuvia avaaviin rock-bändin tarinoihin
• Julkistustilaisuus Bottan Tina-klubilla Helsingissä 10.10. klo 10.30

Docendo julkaisee Eppu Normaalin valokuviin perustuvan Aika normaalia -kirjan 10.10. Valokuvat kirjaan on ottanut yhtyeen hovikuvaaja, Vuoden muotokuvaajana palkittu valokuvaaja Harri Hinkka. Kuvia avaavia tarinoita rock-bändin arjesta ja juhlasta teokseen on kirjoittanut yhtyeen kitaristi Juha Torvinen

Torvisen ja Hinkan yhteistyönä syntynyt kuva- ja tarinateos on Eppu Normaali-yhtyeen koko uran ensimmäinen.
”Tähän kirjaan on kerätty yhtyeen viralliset kuvat 20 vuoden ajalta, vähän kuin ylioppilaskuvat ja valmistujaispotretit. Tarinoissani kerrotaan, miten näihin päädyttiin ja miten juhlat jatkuivat, jos jatkuivat. Kuvat ovat Harri Hinkan, juttuni niistä ja niiden vierestä”, kuvailee sisältöä Juha Torvinen.

”Eppu Normaalin kuvaaminen on jo sinällään oma taiteenlajinsa. 20 vuotta sitten herrat eivät edes halunneet olla kuvattavina. Siksi se onkin ollut haasteellista ja antoisaa. Kirjaprojektissa oli hienoa palata historiassa taakse päin, katsella hienoja hetkiä hyvinä kuvina”, toteaa Harri Hinkka.

Harri Hinkka on tehnyt yhteistyötä Eppu Normaalin kanssa yli 20 vuoden ajan. Juha Torvinen on kitaroinnin ohella tuottanut lukuisia tekstejä yhtyeen käyttöön. Lisäksi hän on toiminut yli 10 vuoden ajan pirkanmaalaisen lehden kolumnistina. 

Julkistamistilaisuus: Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään Helsingissä torstaina 10.10.2019 klo 10.30, paikkana on ravintola Ostrobotnian Tina-klubi, Museokatu 10. Tiedottaja ja PR-päällikkö Taija Holm haastattelee Harri Hinkkaa ja Juha Torvista. Tämän jälkeen kaksikkoa on mahdollista median edustajien kuvata sekä haastatella kasvotusten.

Ennakkoilmoittautumiset julkistukseen, mediakappaletiedustelut, haastattelupyynnöt ja lisätietoja:
Taija Holm, taija@propromotion.fi, 040 748 3435.

Kirjasta on tarjolla medialle sähköinen versio. Embargo 10.10. klo 10.30.

Juha Torvinen, Harri Hinkka: Aika normaalia (Docendo 2019), ISBN 978-952-291-681-5. Sidottu. Sivukoko 245 x 220mm, 136 sivua. 

Pressikuvia ja kirjan kansikuva: https://bit.ly/2kDkK5f
Kuvaaja Harri Hinkka 

www.eppunormaali.fi
www.facebook.com/eppunormaali/

-->