Eppu Normaalin superviikonloppu Espoon Metro Areenalla 2.-3.12.2016

Eppu Normaalin superviikonloppu Espoon Metro Areenalla 2.-3.12.2016
  • Pe 2.12. EPUT-elokuvan ensi-iltanäytös ja puoliakustinen keikka
  • La 3.12. Eppu Normaali ja Tampere Filharmonia johtajanaan Santtu-Matias Rouvali
  • Lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa ti 4.10. klo 9.00
  • Elokuvan trailer: https://youtu.be/vxB_kAZuCPw
  • c802fceacd7fc88bdc55b3eb4e022443Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlavuosi huipentuu tuplakonsertteihin Espoon Metro Areenalla 2.-3.12.2016. Luvassa on EPUT-ensi-iltanäytös, puoliakustinen keikka sekä sähköinen setti yhdessä ja erikseen Tampere Filharmonian kanssa. Eppujen taannoinen konsertti Tampereen Ratinan stadionilla yhdessä Filharmonian kanssa myytiin loppuun jo ennakosta ja paikalle saapui yleisöä yli 30 000.

Perjantain 2.12. avaa Eppu Normaalin haastattelu Metro Areenan lavalla, jonka jälkeen vuorossa on liki parituntinen EPUT-elokuvanäytös massiiviselta screeniltä. Illan huipennukseksi yhtye nousee lavalle esittämään legendaarisimmat hittibiisinsä puoliakustisesti Mutala-albumin hengessä. Sähköiset kitarat on korvattu akustisilla ja biisit kuullaan erilaisin versioin. Osa kappaleista on kokenut muodonmuutoksen, osa taas kieppuilee alkuperäisen sovituksen äärellä. Harvinaislaatuisessa konsertissa on mahdollisuus kuulla suomirockin ikivihreät riisuttuina versioina rennoissa jammailutunnelmissa – areenamiljöössä.

Lauantaina 3.12. luvassa on toinen unohtumaton Eppu Normaali -ilta Metro Areenalla, tällä kertaa sähköisellä setillä. Yhtyeen loppuunmyydyn juhlakonsertin Tampereen Ratinan stadionilla voi nyt kokea uudelleen, kun yhtye nousee Metro Areenan lavalle yhdessä ja erikseen Tampere Filharmonian kanssa. Suurta sinfoniaorkesteria johtaa ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali

Loistavan vastaanoton saaneen Ratinan konsertin jälkitunnelmissa Eppu Normaalin sanoittaja ja solisti Martti Syrjä kommentoi: “Filharmonian kanssa soittaminen oli hieno kokemus ja tottakai haluamme kokea sen uudestaan!”. 

”On ollut ilo tehdä musaa yhdessä ja tutustua kavereihin”, kommentoi Santtu-Matias Rouvali yhteistyötä Eppujen kanssa.

Molempina iltoina vierailijoina nähdään Eppujen levyillä koskettimia soittanut Safka Pekkonen ja pianistivirtuoosi Iiro Rantala.   

Ainutlaatuisten iltojen lipunmyynti alkaa tiistaina 4.10. Ticketmasterissa. Molempina iltoina myös permannolla on istumakatsomo.

EPUT on elokuva suomirockin jättiläisestä, jonka musiikin tuntee jokainen, mutta tarinat biisien takaa vain harva. Elokuva kuljettaa katsojan bändin historian läpi alkaen jo lapsuusvuosista. Eput päästävät katsojan elokuvan kautta paikkoihin, minne kameroilla ei ole aiemmin ollut asiaa. He avaavat historiaansa avoimesti – myös sen vaikeita aiheita. Elokuvan on ohjannut Saku Pollari ja tuottanut Aito Media. Sen levittää SF Studios. EPUT-elokuva saa ensi-iltansa 2.12. elokuvateattereissa kautta maan. 

2.12. EPUT-elokuvan ensi-iltanäytös ja konsertti
Ovet: klo 17.30
Showtime: klo 19.00
Liput: alkaen 39,90 eur
Lipunmyynti: http://www.ticketmaster.fi/artist/977115
Ikäraja: -S-

3.12. Eppu Normaali ja Tampere Filharmonia
Ovet: klo 17.30
Showtime: klo 19.00
Liput: alkaen 49,90
Lipunmyynti: http://www.ticketmaster.fi/artist/977115
Ikäraja: -S-

Katso elokuvan trailer: https://youtu.be/vxB_kAZuCPw

www.eppunormaali.fi
www.facebook.com/eppunormaali
www.instagram.com/eppunormaalivirallinen/
#eputareenalla
#eputelokuva
#sfstudios
#aitomedia