Finnhits Festivaalissa lavalle nousivat kotimaisen iskelmän legendat

Finnhits Festivaalissa lavalle nousivat kotimaisen iskelmän legendat

Mediatiedote 11.8.2018

"Finnhits

Finnhits Festivaalia juhlittiin viikonvaihteessa 10.-11.8. Himoksella. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyn festivaalin vetonaulana oli runsas kattaus kotimaisen musiikin legendaarisia tähtiä sekä artistit uusimpien hittien takaa. Tapahtuma keräsi tänä vuonna 3000 kävijää.

Leri Leskinen Orchestran Finnhits Show’ssa ikivihreitä hittejään esittivät Danny, Markku Aro, Taiska, Kai Hyttinen, Päivi Kautto-Niemi, Lea Laven ja Fredi. Leri Leskisen johtama 16-henkinen orkesteri sai nimekkäiltä artisteilta kiitoksia ja yleisö eli vahvasti mukana tuttujen biisien soidessa elokuisessa illassa.

Perjantaina festivaaliyleisön lämmitti ensimmäisenä Matti ja Teppo. Heidän jälkeensä lavalle astui harvemmin kesäfestivaaleilla esiintyvä, bändeineen erittäin kovassa keikkavedossa oleva Pepe Willberg. Tänään festivaalin alkuillassa lavalle nousivat Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Festivaali huipentuu Juha Tapion keikkaan sekä Finnhits Show’hun. Tämän jälkeen festivaali jatkuu Himos Areenan jatkobileissä aamutunneille saakka.

”Finnhits Festivaali on tunnelmaltaan todella rento ja hyväntuulinen tapahtuma. Ihmiset tanssivat ja nauttivat yhdessäolosta sekä hyvästä musiikista. Tapahtuma keräsi myös yllättävän paljon nuorempaa asiakaskuntaa. On hienoa, että nostalgiset tähdet ja hitit vetoavat myös nuorempiin. Tapahtumapaikkana Himos Parkin tapahtumateltta on vertaansa vailla, teemaan sopivalla sisustuksella Finnhits-juhlateltta on kerrassaan kuin säihkyvä nostalgiakeidas”, kertoo festivaalin tuottaja Sari Salonen.

”Finnhits Show upeine orkestereineen ja huippuartisteineen on varmasti monelle molempien iltojen odotetuin esitys, mutta myös Pepe Willberg upean orkesterinsa kanssa sai valtaisat aplodit”, Salonen summaa tapahtuman kohokohtia.

www.finnhitsfestivaali.fi
www.facebook.com/finnhitsfestivaali

Kuvia 2018 Finnits Festivaaleilta
Kuvat: Henrik Stier 

Lisätiedot:
Nelonen Media Live, tuottaja Sari Salonen, 0401372220, sari.salonen@nelonenmedia.fi
Nelonen Media Live, promoottori Timo Isomäki, timo.isomaki@promoter.fi
ProPromotion Oy, tiedottaja Sari Andersson, 0445456072, sari@propromotion.fi

-->