Harley-Davidson Club Finland (Hämeen alue Chapter 3) järjestää hyväntekeväisyystapahtuman Tampereella 12.2.11

Harley-Davidson Club Finland (Hämeen alue Chapter 3) järjestää hyväntekeväisyystapahtuman Tampereella 12.2.11

Harley-Davidson Club Finlandin Hämeen alueen Chapter 3 järjestää Tampereen Klubilla lauantaina 12.2.2011 klo 19.00 jo perinteeksi muodostuneen hyväntekeväisyystapahtuman, 8th Goodwill Partyn, jonka tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä lasten ja nuorten erityistyön tukemiseen. Joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman lahjoituskohde on nyt Nuorisopooli eli Tampereen Kuusikon, Leinolan, Metsolan ja Raholan perhetukikeskukset. Aiempina vuosina järjestäjä on ohjannut lippu- ja arpajaistuloista koostuvan tuottonsa mm. TAYSin lapsisyöpäpotilaille (1997), TAYSin lasten psykiatriselle osastolle (1999), Kehitysvammaisten palvelusäätiön hoitokoti Sinikellolle (2001), Kuusikon perhekuntoutuskeskukselle (2003), Leinolan ja Metsolan perhetukikeskuksille (2005), Vihnukselan lastenkodille (2007) ja Raholan perhetukikeskukselle (2009). Nyt vuorossa on Nuorisopooli, joka koostuu neljästä perhetukikeskuksesta.

Tapahtumaa järjestää jo kahdeksannen kerran Hämeen alueen Harrikka-kuskit. Kaikki tapahtumassa työskentelevät henkilöt artisteja myöten ovat hyväntekeväisyysasialla eli eivät ota illan työstään palkkiota. Liput 8th Goodwill Partyyn kustantavat 15 euroa / kappale ja niitä myy ennakkoon Tiketti.

Illan aikana lavalle kapuaa rock-veturi, Radio Rock Starba -voittaja Doom Unit, AC/DC:tä veivaava kotimainen AC/JC, letkeämpää rockabillyä tarjoileva Flamin’ Star sekä Svopoda, jonka setissä kuullaan tuhti annos Popedaa. Lisäksi lavalla hyörii Tampereen murteen ikonit, Radio 957:n aalloilta tutut Hönttä ja Toippari sekä varmat naurut tarjoava stand-up-koomikko Marju-Nella Kivimäki.

”Hyväntekeväisyyskohde on pyritty valitsemaan siten, että kohteessa saadaan lahjoituksella heti jotain näkyvää aikaiseksi. Apu tulee lapsille ja nuorille ertyiseen tarpeeseen. Bändit lähtivät välittömästi mukaan tukemaan hanketta, joten asia koetaan tärkeäksi laajemminkin. Erityiskiitos heille! Vaikka järjestäjinä toimivat paikalliset Harley-Davidson harrastajat, yleisöä ei millään muotoa haluta rajata vaan mukaan toivotaan kaikki, joita kiinnostaa hyvä musiikki, hyvä asia tai hyvät ihmiset”, kertoo hyväntekeväisyyskohteesta ja tapahtumasta Harley-Davidson Club Finland ry:n Hämeen alueen Chapter 3:n aluepäällikkö Marko ”Affe” Ahvenainen.

Tapahtumaa sponsoroi Sokos Hotel Ilves.

Tapahtuma:
8th Goodwill Party
http://www.facebook.com/event.php?eid=127100257354040&num_event_invites=0

Paikka:
Klubi, Tampere
www.klubi.net

Liput:
15€ / kpl, ennakkolipunmyynti www.tiketti.fi

Hyväntekeväisyyskohde:
Nuorisopooli
http://www.tampere.fi/material/attachments/n/unnamed_5952/Nuorisopooli.pdf

Esiintyjät:
AC/JC http://acjc.fi/
Doom Unit http://www.doomunit.com
Flamin’ Star http://www.myspace.com/flamingstarband
Svopoda http://www.facebook.com/pages/Svopoda/118530511516726
Marju-Nella Kivimäki http://www.koomikot.com/koomikot/marju-nella_kivimäki

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Harley-Davidson Club Finland ry
Marko Ahvenainen
Aluepäällikkö, Chapter 3
chapter3@hdcf.fi
040 358 3260

Harley Davidson Club Finland ry on vuonna 1980 perustettu Harley-Davidson merkkikerho. Kerhon tarkoitus on ylläpitää ja kehittää Harley-Davidson -harrastusta Suomessa ja olla yhteydessä alan ulkomaisiin harrastajiin ja järjestöihin. Kerhoon kuuluu tällä hetkellä n. 6000 jäsentä eri puolilta Suomea, joista reilu 1000 kuuluu Hämeen alueen Chapter 3:en.
H-DCF järjestää kokoontumis- ja hyväntekeväisyysajoja, näyttelyitä ja illanviettoja sekä harjoittaa liikennevalistusta. Vuosittain H-DCF järjestää seitsemän valtakunnallista tapahtumaa ja niiden lisäksi lukuisia alueellisia tilaisuuksia. Tampereella joka toinen vuosi järjestettävä Goodwill Party -tapahtuma on yksi esimerkki em. alueellisesta toiminnasta. Suurin vuosittaisista tapahtumista on H-DCF International Rally (ns. pääralli), johon osallistuu noin 1000-2000 alan harrastajaa eri puolilta Eurooppaa.
Kerho on avoin kaikille H-D:n omistajille. Kerhon toiminta perustuu jäsenten vapaaehtoiseen työskentelyyn ja toiminta rahoitetaan jäsenmaksutuloin sekä näyttelyistä ja ralleista saaduilla varoilla. Kerho ei tuota toiminnallaan voittoa vaan kaikki tulot käytetään kerhotoiminnan pyörittämiseen. Lisätietoja kerhosta: www.hdcf.fi.