Helloweenin kesän ainoa Suomen keikka huipentaa Himos Metal Festivalin

Helloweenin kesän ainoa Suomen keikka huipentaa Himos Metal Festivalin

hmf.jpg
Kuva: Jaakko Manninen

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Himos Metal Festival sai yleisöltä ja esiintyjiltä positiivisen vastaanoton. Kaksipäiväinen tapahtuma keräsi Himokselle yleisöä yhteensä 10 000 ohjelman tarjotessa liki parinkymmenen eturivin kotimaisen ja kansainvälisen metalliesiintyjän keikat. Himos Metal Festival saa jatkoa tänä vuonna elokuun pimenevissä illoissa 11.-12.8.2023. 

Kansainvälinen metallikärkinimi tähdittämään päätösiltaa
Festivaalin lauantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty legendaarinen saksalainen power metal -ikoni Helloween. Perustajajäsen Kai Hansenin ja laulaja Michael Kisken johtaman kokoonpanon tunnetuimpia biisejä ovat muun muassa I Want Out, Forever & One, Eagle Fly Free ja ja Dr. Stein. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa levyä ja saanut niistä 14 kulta- ja 6 platinalevyä. Historiallinen kokoonpano, johon on palannut perustajajäsen Hansen, nähdään nyt livenä pitkästä aikaa, kesän ainoalla Suomen keikalla Himos Metal Festivaleilla. 

Runsaasti kotimaisia eturivin tekijöitä ohjelmistossa
Himos Metal Festivalin esiintyjiksi on kiinnitetty myös HIM-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetun Ville Valon sooloyhtye VV, kansainvälinen sellometalliyhtye Apocalyptica, Noora Louhimon johtama Battle Beast, Suomen tuorein vientimenestys Blind Channel, energinen livebändi Stam1na, The Chair, Blessed Be, Gothic Girl, Devils, Lost Boys ja Drive sinkuistaan tunnettu helsinkiläinen goottirock-yhtye The 69 Eyes, tymäkkää metallia kunnianhimoisin sävellyksin tiskiin lataava Diablo ja suomenkielistä metallia tarjoileva Mokoma sekä melankolista kouvostomollia esittävä Viikate

Ohjelmaa täydentävät Samy Elbannan kansainvälisessä nousukiidossa oleva Lost Society, glam-rock-yhtye Reckless Love, progemetallibändi Wheel, melodisen metallin kokoonpano Arion, death-metallisti Brymir, Machine Menin jäsenten perustama Psychework ja Popedan rumpalina tunnetun Lacu Lahtisen rock-yhtye Transworld Identity.

Kahden lavan lisäksi metalli soi tänä vuonna myös Himos Areenalla, joten ohjelmaa on tauotta tarjolla päivästä yöhön. 

”On hienoa päästä järjestämään jälleen metallin juhlaa Himoksella – ensiluokkaisissa puitteissa niin esiintyjien kuin yleisön viihtyvyyden kannalta. Ensimmäinen Himos Metal Festival todisti, että tapahtumalle oli tilausta ja palautteen perusteella se lunasti yleisön ja yhteistyökumppaneiden toiveet. Tämän vuoden tapahtumasta tulee kaikin puolin entistä kovatasoisempi!”, kommentoi promoottori Timo Isomäki. 

Festarin aikataulut on julkaistu ja kaikki lipputyypit ovat myynnissä
Himos Metal Festivalin päiväkohtaiset esiintyjät ja aikataulut on julkaistu festivaalin verkkosivuilla. 
Festivaalin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Myös karavaanari- ja leirintäpaikkojen myynti on alkanut Tiketissä. Muita majoitusvaihtoehtoja voi tiedustella HimosLomien myyntipalvelusta. 

HIMOS METAL FESTIVAL 11.-12.8.2023
Himos Park, Jämsä

Esiintyjät
Perjantai 11.8.2023
VV, Apocalyptica, Mokoma, The 69 Eyes, Viikate, Reckless Love, Brymir, Transworld Identity
Lauantai 12.8.2023
Helloween, Battle Beast, Blind Channel, Stam1na, Diablo, Lost Society, Wheel, Arion, Psychework

Liput
Festarilippu 2 pv, 129e
Festarilippu 1 pv, 79e (pe) / 85e (la)
VIP-lippu 2 pv, 219e
VIP-lippu 1 pv, 139e (pe) / 149e (la)
Lipunmyynti Tiketissä ja Lippupisteessä. 
Ikäraja: K-18

Majoitukset
himosmetalfestival.fi/majoitus/
himoslomat@himoslomat.fi / puh. 020 711 9200

Pressikuvia tästä!
Kuvaaja Jaakko Manninen

Online
www.himosmetalfestival.fi 
www.facebook.com/himosmetalfestival
IG @himosmetalfestival

-->