Himos Juhannuksen ohjelma julki

Himos Juhannuksen ohjelma julki
  • Esiintyjinä muun muassa Antti Tuisku, Pete Parkkonen ja JVG
  • 19. kerran 22.-24.6.2017 järjestettävä festivaali keräsi viime vuonna yleisöä 36 000

01756b0a4b350ea670e870c454fc5440

Suomen juhannuksen viralliseksi viettopaikaksi on 18 vuoden aikana vakiintunut Himos Park. 19. kertaa järjestettävä Himos Juhannus ampuu jälleen täydellä kattauksella, kun bileistä saapuvat vastaamaan maamme kuumimmat tähdet, juuri Live-Emmalla palkittu Antti Tuisku, rohkealla musiikkivideollaan kohauttanut Pete Parkkonen ja loppuunmyytyjä keikkoja parhaillaan tekevä Mikael Gabriel.

Artistitarjontaa maustavat manserokin ikiliikkuja Popeda, Heinolan punkkareista koko kansan rakastamaksi rock-yhtyeeksi noussut Apulanta ja suomalaisten tunteiden tulkitsija Jari Sillanpää. Mukaan juhlahumuun hyppäävät myös hiljattain ”Sinun naisesi” -albumin julkaissut Kaija Koo, aikamme merkittävimpiin pop-laulajiin ja lauluntekijöihin lukeutuva SANNI sekä ”Pämppää”-hitillään alitajuntaan iskenyt Teflon Brothers

Jo aiemmin festivaali julkisti esiintyjikseen näyttävän paluun tauolta tehneen Haloo Helsinki! –yhtyeen, livenä ylistetyn Roope Salminen & Koirat, Emma-palkintopöydän putsanneen Vesalan ja täysi-ikäistyneen Robinin. Niin ikään festivaali on paljastanut, että tapahtumassa nähdään tulevalta Vain elämää –kaudelta Nikke Ankara, kolme miljoonaa kopiota myyneen “Sandstorm”-hitin tekijä, Suomen menestynein DJ Darude, pop-tähti Evelina, maamme suosituin rap-yhtye JVG sekä Elastisen ja Cheekin spesiaali yhteisprojekti Profeetat.

”Himos Juhannuksen iso ja laaja yleisöjakauma antaa mahdollisuuden revitellä myös ohjelman suhteen. Olemme pyrkineet rakentamaan artistitarjonnan sellaiseksi, että se miellyttää monipuolista asiakaskuntaa!”, kommentoi promoottori Timo Isomäki

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, joka on ainutlaatuinen tapahtumakäyttöön suunniteltu paikka.  Alue on asfaltoitu ja katetusta Terassiravintola Riemusta on näkymä päälavalle. Riemun toisessa kerroksessa sijaitsee VIP, ensimmäinen kerros palvelee kaikkia asiakkaita ja maatasosta on kulku Suomen suurimpaan festivaali-WC-kompleksiin, josta löytyy 100 sisävessaa. 

Himos Juhannuksessa on käytössä kaksi lavaa. ”Päälavan lisäksi ohjelmaa on massiivisella Tentstagella, jossa Pete Parkkosen show’n myötä taitaa ’kohta sataa’, mutta se ei katetulla telttalavalla haittaa!”, lupaa tuottaja Anniina Havukainen ja vinkkaa, että festivaali panostaa tänä vuonna myös runsaaseen oheisohjelmaan, josta tiedotetaan myöhemmin. 

Liput ja majoitus
Lipunmyynti Himos Juhannukseen alkaa tänään perjantaina 10.2. Samalla avataan karavaanipaikkojen myynti. Majoituspaikoissa Himos Hotellissa, mökeissä ja Patalahden rantamotellissa on vielä tilaa. 

Esiintyjät:
To 22.6.: JVG, Nikke Ankara, Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers

Pe 23.6.: Profeetat, Antti Tuisku, Popeda, Jari Sillanpää, Apulanta, Vesala, Darude, Finnhittien kuninkaat

La 24.6.: Haloo Helsinki!, Mikael Gabriel, Kaija Koo, Evelina, SANNI, Robin, Movetron, Pete Parkkonen, DJ Oku Luukkainen 

Liput:

3 päivää 115eur

3 päivää VIP 189eur

2 päivää pe-la 99eur

2 päivää pe-la VIP 159eur

1 päivä

65eur

1 päivä VIP 99eur 

Ennakkomyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja:
K-18

Majoitus:
Mökit, Himos Hotelli, Patalahden rantamotelli ja karavaanipaikat, tiedustelut Himoslomat myyntipalvelu p. 020 711 9200

Leirintäalueella majoittautuminen maksutonta festarilipulla. Autopaikka maksullinen.

www.himosjuhannus.fi
www.facebook.com/himosjuhannus/

@himosjuhannus #himosjuhannus