Himos Juhannuksessa 36 000 juhlijaa – festivaali järjestettiin 18. kerran

Himos Juhannuksessa 36 000 juhlijaa – festivaali järjestettiin 18. kerran

27fc3804efcb9ec49ca22b65069efd7f

Himos Juhannus on nyt täysi-ikäinen. 18. kerran järjestetty festivaali kokosi Himos Parkiin 36 000 juhlijaa. Auringonpaahteessa juhlittu tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suvijuhlien suosituimmista viettopaikoista.

Tapahtumassa esiintyivät kaikki suurimmat kotimaiset tähdet Jari Sillanpäästä ja Apulannasta RobiniinAntti Tuiskuun ja SANNIin. Lavalla nähtiin tunteiden kirjo, kun festivaalikeikkaputken avannut Cheek herkistyi ja totesi leveästi hymyillen: ”Mä olen niin onnellinen!”. Jari Sillanpää sen sijaan purskahti tunteelliseen itkuun. Yleisön uskomattoman lämmin vastaanotto nosti artistilla tunteet pintaan.

Viime vuonna käyttöönotettu Tent Stage sai tuolloin toimia Antti Tuiskun Peto on irti -kesäkiertueen avausareenana. Show yllätti kaikki paikalla olleet. Nyt saman teki Robin täysi-ikäisen yleisön edessä. Teltta oli jokaista paikkaa myöten täynnä.

”Himoksella oli kyllä huikee meininki! Oli yks mun uran kirjaimellisesti kuumimmista keikoista. Oli aika villii nousta lavalle Siltsun jälkeen. Jengii oli teltassa ihan ulos asti, ja meininki oli sitä, mitä festareilla pitää ollakin! Kädet oli ilmassa ja lavalta katottuna kaikilla oli kova meno päällä”, kommentoi Robin.

Himoksen päälavalla tehtiin historiaa, kun sinne rakentui festarimittakaavassa ennennäkemätön kotimaisen artistin tuotanto.
”Cheekin tuotanto oli kotimaisista artisteista koko tapahtumahistorian suurin. Aiemmin ei ole Himoksen festivaalilavalla nähty vastaavaa kalustoa”, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Alueen laajat ruokapalvelut, oheisohjelma ja hyvin toiminut leirintä saivat kiitosta yleisöltä. Viime vuonna suuren suosion saaneet vaahtobileet bailattiin tänä vuonna ja uutuutena käyty leikkimielinen ’Suomen suurin tyynysota’ innoitti festaajat hervottomaan mittelöön.

Himos Juhannus järjestetään Himos Parkissa, joka on viime vuosina käynyt läpi mittavan uudistuksen. Alue on muokattu tapahtumakäyttöä ajatellen. Se on asfaltoitu ja kentälle on kohonnut 2000 asiakaspaikan kolmikerroksinen Terassiravintola Riemu, josta löytyvät ravintola- ja VIP-palvelut sekä Suomen festivaalimittakaavassa suurimmat sisä-WC-tilat.

Himos Juhannus ensi vuonna 22.-24.6.2017.

Pressikuvia: http://www.himosjuhannus.fi/fi/media/
Kuvaaja Henri Juvonen

www.himosjuhannus.fi
www.facebook.com/himosjuhannus/
#himosjuhannus
@himosjuhannus