Hypnoosista uusi viihteen laji? Hypnotisoija Sami Minkkinen kokoaa kymmeniä tuhansia ihmisiä hypnoosin äärelle

Hypnoosista uusi viihteen laji? Hypnotisoija Sami Minkkinen kokoaa kymmeniä tuhansia ihmisiä hypnoosin äärelle

Yrittäjä, hypnotisoija, NLP-kouluttaja, valmentaja ja televisiostakin tuttu Sami Minkkinen kokoaa massayleisöjä hypnoosin äärelle niin livenä kuin verkossa. Lisäksi hän kirjoittaa kirjaa ja tähtää Hartwall Areenan lavalle hypnotisoimaan koko Suomen kansaa.

sami minkkinen

Kuva: Krister Löfroth

Sami Minkkisen viikottaisia massahypnoosiverkkolähetyksiä seuraa kymmeniä tuhansia suomalaisia. Lisäksi Minkkinen täyttää saleja äärimmilleen livenä. Minkkisen yritys järjestää vuosittain yli 150 tapahtumaa workshopeista yritystapahtumiin ja massahypnoosi-iltoihin. Suomalaiset ovat löytäneet hypnoosin uutena viihteen lajina. 

Minkkinen tuli hypnotisoijana tunnetuksi Mitä tuli tehtyä -tv-ohjelmasta vuosina 2012-2014. Moni suhtautuu hypnotisointiin kuitenkin epäluuloisesti tai jopa pelkää sitä. 
”Hypnoosissa ei oikeastaan ole mitään pelättävää. Päinvastoin se voi olla suuri apu itsetuntemuksen ja hyväksymisen apuvälineenä. Haluan tuoda sen lähellä tavallista ihmistä”, Minkkinen toteaa.  

Sami Minkkinen suunnittelee parhaillaan suurta massahypnoositapahtumaa Hartwall Areenalle, jossa yleisö pääsee kokemaan hypnoosin voiman. 
”Parantavan voiman lisäksi hypnoosilla on viihdearvoa laajemmallekin yleisölle. Parhaimmillaan se on elämys siinä missä konsertit, elokuvat ja teatterit”, Sami pohtii. 

Hypnotisoija Minkkisen tausta on IT-alalla, mutta ihmisen mielen toiminta on ollut aina hänen vahvana mielenkiinnon kohteena. Sami opiskeli NLP (Neurolingvistinen ohjelmointi) valmentajaksi ja tänä päivänä hänet tunnetaan yhtenä maan johtavista NLP kouluttajista. 
”Kognitiivisten psykoterapia- ja hypnoosiopintojen myötä vahvistui mielenkiinnon kohteeni.”

Sosiaalisessa mediassa ja esiintymisissään avoimena, rehellisenä, rentona ja maanläheisenä tunnettu hypnotisoija on myös menestynyt yrittäjänä. Yrityksen liikevaihdolle odotetaan merkittävää kasvua ja sitä voitaneen ensi vuoden puolella julkaistavan tuloksen perusteella pitää yhtenä koronavuoden kasvutarinoista. 

Marraskuun alussa Sami avasi Tampereelle uuden valmennuskeskuksen, jonne mahtuu 800 ihmistä. Tilassa on jo järjestetty (18.11.) ”Sydämen tie” -tapahtuma, jossa vieraili lempeistä hyvinvointimetodeistaan tunnettu Karita Tykkä.

”Rajoitettujen aikojen jälkeen ihmisillä on taas tarve kokoontua. Olen onnellinen voidessani tarjota valmennustilaisuuksia ja kertoa elävän esimerkin itsestäni, että menneisyys ei määritä meitä ihmisenä”, kommentoi masennuksesta ja uupumuksesta selviytynyt, kuukausi sitten avioitunut Sami Minkkinen. 

LISÄTIEDOT:

Pressikuvat: https://www.samiminkkinen.fi/media

Haastattelupyynnöt: Saara Sulander, saara@propromotion.fi, 040 505 3111

@sambyla @propromotion #samiminkkinen

-->