Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlat Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä la 5.12.

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlat Tampereen Sokos Hotel Ilveksessä la 5.12.

Tampereen Sokos Hotel Ilveksen perinteiset itsenäisyysjuhlat vietetään tänäkin vuonna itsenäisyyspäivän aattona 5.12. alkaen klo 18. Luvassa on musiikin ja pukuloiston juhlaa, kun esiintymisareenoille kahdessa kerroksessa astuvat Paula Koivuniemi, Koop Arponen, Anna Puu, Sami Hintsanen ja Uniklubi. Vuosittain yhä suuremman ja värikkäämmän juhlayleisöjoukon kerännyt arvokas juhla valmistautuu jälleen vastaanottamaan parituhatpäisen joukon. Ilveksen Iloinen Itsenäisyys onkin tunnettu paitsi korkeatasoisesta ohjelmastaan myös yleisöstä, joka on panostanut huolella juhla-lookiin ja -mieleen.

Tänä vuonna luvassa on uutuusohjelmanumero. TV:stäkin tuttu muodin ammattilainen Gekko valitsee yleisön joukosta niin miehen kuin naisen, jonka asukokonaisuus on  puhuttelevin – perusteluina tyylikkyys puvussa ja kantajan persoonassa. Voittajat palkitaan ruusukkeella sekä hotelli- ja ravintolalahjakorteilla. Gekko on kunniasta mielissään:
”Jokainen ’Tampereen linnanjuhliin’ tulija on panostanut ulkonäköönsä ja vaatetukseensa, joten on hienoa päästä palkitsemaan tästä runsaslukuisasta joukosta yksi tyylikäs mies ja nainen. Jokainen tekee ehostuksen juhlien ja kanssavieraiden vuoksi, mutta kannattaa pitää mielessä, että saattaa päätyä voittajaksi, parrasvalojen loisteeseen!”
Tämän hetken iltapukutrendit ovat poimittavissa Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlista.

Ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen toteaa:
”On hienoa, että juhlavieraat kunnioittavat tällä tavoin Suomen Itsenäisyyttä, laittautumalla parhaimpiinsa ja kohottamalla yhdessä maljan. Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on Linnanjuhlien jälkeen valtakunnan suurimpia itsenäisyysjuhlia – mittavin, jonne jokaisella on mahdollisuus saapua”.

OHJELMA: Paula Koivuniemi, Koop Arponen, Anna Puu, Sami Hintsanen, Uniklubi
LIPUNMYYNTI: Sokos Hotel Ilveksen vastaanotto, 020 1234 631. Liput 45€ / kpl
IKÄRAJA: 22v.

www.iloinenitsenaisyys.fi