Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlitaan 5.12. jo 25. kerran

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys juhlitaan 5.12. jo 25. kerran

Itsenäisyyspäivää juhlitaan Tampereella jälleen juhlallisin menoin. Tampereen Sokos Hotel Ilveksen vuotuiset Ilveksen Iloinen Itsenäisyys -juhlat vietetään nyt 25. kerran keskiviikkona 5.12. klo 18-04. Esiintyjinä Amarillon, Ball Roomin ja Ilves Night & Clubin lavoilla nähdään Neljä Ruusua, Elokuu, Anna Puu ja Antti Lipponen orkesteri solistinaan Veeti Kallio.

Menu
Ball Roomiin ja ravintola Masuuniin on suunniteltu erikoismenut. Ball Roomista löytyy runsas buffet-pöytä ja Masuunista kaksi eri menuvaihtoehtoa. Menut on loihtinut keittiömestari Mikko Kautto, joka kertoo, että tämän vuoden teemana on maatiaisruoka. ”Maatiaisruoka sisältää kotimaisia jalostamattomia raaka-aineita. Lisäksi siinä on ’villejä’ raaka-aineita kuten nokkosta, sieniä, ahventa, haukea ja marjoja. Osa juhlamenun ruoista löytyy sellaisenaan tai hieman tuunattuna loka-marraskuussa ilmestyvästä Maatiaisruoka-kirjasta, jota olen ollut tekemässä”, sanoo Kautto.

Ball Roomiin alkuruokapöydästä Kautto haluaa nostaa esiin Kaldoaivin poronvasan, joka tarjoillaan jäkälän ja puolukan kanssa sekä Mika Hävölän kylmäsavustaman ahvenen 68 asteisen maatiaiskananmunan kera. Pääruoka tarjoillaan tänäkin vuonna lautasannoksina: luomukaritsaa, kurpitsan ja mallaskastikkeen kera. Jälkiruokapöytä notkuu upeita luomuksia. Tarjolla on mm. leivos, joka sisältää palsternakkaa, valkosuklaata ja uuniomenaa.

Teema
Vieraat kunnioittavat itsenäisyyttä pukeutumalla parhaimpiinsa. Pukuloiston lisäksi luvassa on extrapanostus kampauksiin, sillä tämän vuoden teemana ovat hiukset. Sekä nais- että miesvoittajan vieraiden keskuudesta valitsee TV:stäkin tuttu hiusmuotoilija Gekko. Hän antaa vinkit juhliin valmistautuville:
”Syksyllä ja talvella kampauksissa kuuluu näkyä ammattilaisen kädenjälki, joten ei mitään itse väkerrettyjä hainhammaskiinnityksiä, kiitos! Suuret nutturat ja ylöskiinnitetyt kiharat ovat in ja pop. Nyt ei välttämättä käytetä hiuskoristeita – useasti niillä peitetään vain kampausten virheitä. Tulen kiinnittämään huomiota kampauksen tekoon käytettyä taitoa. En niinkään siihen, minkälainen kampaus on, joten kokonaisuus ratkaisee, jälleen kerran. Hiusten tulee tukea vaatteita ja meikkiä sekä miehellä että naisella.
Miesten paras tukka on siisti ja ajanhengessä oleva, naisilla kampaus, tasokas sellainen. Huomioikaa, että lyhyeenkin tukkaan pitää naisten kiinnittää huomiota, eikä vain sohaista sitä miten sattuu”.

Sokos Hotel Ilveksen perinteinen Iloinen Itsenäisyys -juhlan liput ovat nyt ennakkomyynnissä hotellin vastaanotossa ja Piletissä.

TAPAHTUMA: Ilveksen iloinen itsenäisyys 5.12.2012 klo 18-04
OHJELMA: Neljä Ruusua, Elokuu, Anna Puu ja Antti Lipponen orkesteri solistinaan Veeti Kallio. Ilveksen itsenäisyyden tyylikkäimmän kampauksen palkitseminen.
LIPUNMYYNTI: Sokos Hotel Ilveksen vastaanotto, 020 1234 631 tai www.piletti.fi-sivulta.
LIPUT: 48€ / kpl
IKÄRAJA: 22v.
PUKUKOODI: tumma puku, iltapuku

www.iloinenitsenaisyys.fi