Ilveksen Iloinen Itsenäisyys 5.12.2008

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys 5.12.2008

Hitaudesta hämäläisiä ei ainakaan itsenäisyyden juhlimisessa ole voinut syyttää. Sokos Hotel Ilveksen perinteinen itsenäisyysjuhla vastaanottaa tänäkin vuonna jo itsenäisyysaattona 5.12. tuhatpäin vieraita. Luvassa on joka aistin nautintoja; pukuloistoa, hyvää livemusiikkia, ravintoloiden antimia ja paljon tuttuja kasvoja.1Y0-400
Kaikki on katettu ja laitettu valmiiksi Tampereen paraatipaikalle, maamerkki Sokos Hotel Ilvekseen, jossa Iloista itsenäisyyttä on juhlittu aiemmin jo 21. kertaa.

Esiintyjät
Tänä vuonna Sokos Hotel Ilveksen tilat ovat laajalti käytössä. Lavoilla nähdään kotimaan kiinnostavimmat nimet, kun yökerhon puolella vieraita tanssittaa PMMP ja Disco Inferno, Amarillon menon takaa Von Hertzen Brothers ja Maija Vilkkumaa sekä Ball Roomin popiskelmäputken rysäyttää käyntiin Kaija Koo. Ukko Nooan puolella pubitunnelmaa nostattaa Pauli Hanhiniemi.

Vieraat
Juhlijoina on vuosittain nähty kansanedustajia, muusikoita, näyttelijöitä, urheilijoita ja liike-elämän merkittäviä toimijoita. Monivuotinen juhlapari, mallitoimistoyrittäjä Jenni Ahola ja miehensä, Tampereen Messut Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Ville Keskinen odottavat yhtä vuosittaista, jo perinteeksi muodostunutta yhteistä illanviettoaan innolla:
”Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on vuoden arvokkain juhlamme ellei perhetapahtumia lasketa. Tärkeäksi sen tekee sotaveteraanien kunnioittaminen. On myös erittäin hienoa, että tamperelaiset juhlivat yhdessä isolla joukolla – yleensä kun juhlakutsuja satelee vain Helsingistä. Ilveksessä on juhlava tunnelma ja sinne pukeudutaan viimeisen päälle. Yhteisessä illanvietossa tapaa tuttuja, joiden kanssa ei vuoden mittaan tule muuten oltua tekemisissä, mutta myös uusia tuttavuuksia syntyy. Juhlissa on loistavaa sen monipuolinen artisti- ja tarjoilukattaus, mutta parasta on välitön tunnelma, jonka luovat iloiset ihmiset”.

Järjestäjän tervehdys
”Ilveksen Iloinen Itsenäisyys on Pirkanmaan ykköstapahtuma kyseisenä ajankohtana. Se tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden osallistua itsenäisyyden viettoon kuin linnanjuhlien kutsuvieraat.1Y0-456
Itsenäisyys on meidän kaikkien yhteinen asia”, kommentoi Sokos Hotel Ilveksen ravintolapäällikkö Janne Mönkkönen ja toivottaa pirkanmaalaiset sukupuoleen ja säätyyn katsomatta lämpimästi tervetulleeksi.

OHJELMA: PMMP, Von Hertzen Brothers, Maija Vilkkumaa, Kaija Koo, Pauli Hanhiniemi, Disco Inferno
LIPUNMYYNTI: Ke 8.10. alkaen Sokos Hotel Ilveksen vastaanotto, 03 1234 631. Liput 45€ / kpl (sis. alkudrinkin)
IKÄRAJA: 22v.

www.iloinenitsenaisyys.fi

-->