Insomnium albumilistan kakkoseksi – Suomen keikat alkavat tänään

Insomnium albumilistan kakkoseksi – Suomen keikat alkavat tänään

Kotimainen melodisen metallin kärkiairue Insomnium saavutti juuri julkaistulla ”Shadows of the Dying Sun” -levyllään albumilistan sijan 2. Kyseinen albumi on kerännyt myös runsaasti positiivisia arvioita mediassa. Nelikko starttaa kotimaan klubikiertueensa tänään torstaina Jyväskylän Lutakosta ja matkaa perjantaiksi Joensuun Kerubiin. Lauantaina vuorossa on Helsingin The Circus.

”Tällä viikolla Insomnium pääsee vihdoin taas levittämään melankoliikkia Suomenmaan ylle ja oikein kolmen keikan voimin, mikä taitanee olla saman verran kuin parina viime vuotena yhteensä. Eli harvinaista herkkua härmän fanikatraalle, ja etenkin meille bändin ministereille itsellemme.
Kävimme jo treenaamassa ensimmäiset vedot uuden levyn tiimoilta viime viikolla Hollannissa ja Norjassa, että kehtaa taitojansa kotimaan kamaralla esitellä ja hyvinhän se pölähti”, kommentoi kitaristi Markus Vanhala.

Insomniumin tuore albumi nousi listoille Suomen lisäksi myös Saksassa (#18) ja Itävallassa (#38) sekä Yhdysvalloissa (#5 Billboard Heatseekers-lista).
”Suomessa ohitsemme oli kiilannut vain Kaija Koo. Kaija se on vain elämää, me vain kuolemaa ja kuolema tulee näköjään vasta kakkosena. Mutta me kiitämme ja moshaillahan kun nähdään!”, Vanhala jatkaa.

www.insomnium.net
www.facebook.com/insomniumofficial