Iskelmä festivaalin päätähtinä J.Karjalainen, Juha Tapio, Kaija Koo ja Vicky Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit

Iskelmä festivaalin päätähtinä J.Karjalainen, Juha Tapio, Kaija Koo ja Vicky Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit

* Himos Park 30.6.-2.7.2016
* Joulunajan erikoiserä lippuja myynnissä 31.12.2015 saakka
* Karavaanipaikkoja vielä jäljellä

Tänä vuonna yleisöennätyksen tehnyt Iskelmä festivaali järjestetään Keski-Suomen kauniissa rantamaisemissa Jämsän Himos Parkissa jo kahdeksannen kerran kesä-heinäkuun taitteessa 30.6.-2.7.2016. Monipuolisesta esiintyjäkavalkadistaan tunnettu tapahtuma soi jälleen neljällä lavalla kolmen päivän ja illan ajan. Tulevan kesän Iskelmä juhlitaan muun muassa J.Karjalaisen, Juha Tapion, Kaija Koon, Vicky Rosti, Freeman & Menneisyyden vankien tahdissa. Ohjelmistoon on tulossa runsaasti lisää julkistuksia, joten kannattaa seurata Iskelmä festivaalin verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia.

Festivaalipuitteet ovat kohdillaan, sillä Iskelmä festivaalin ohjelmasta sekä ravintola-antimista voi nauttia Himos Parkin katetussa, yli 2000 asiakaspaikan Terassiravintola Riemussa, josta on näkyvyys pää- ja rantalavoille. Hulppea kolmikerroksinen kompleksi pitää sisällään myös 100 sisävessaa sekä VIP-palvelut. Lisäksi koko tapahtuma-alue on asfaltoitu. Viime vuonna korkattu 2800 neliön rantalavateltta nousee jälleen Himokselle, joten vaihteleva kesäsää ei pääse yllättämään juhlijoita.

Festivaalin joulunajan erikoislippuerä on ennakkomyynnissä torstaista 3.12. klo 9.00 alkaen. Kolmen päivän liput myydään hintaan 110 euroa / kappale sisältäen palvelumaksut. Erä on myynnissä vain rajoitetun ajan 31.12.2015 saakka.
Lisäksi myynnissä ovat karavaanipaikat hintaan 95 euroa + pääsyliput karavaaniporukalle. Paikkoja on jäljellä vielä Sisusauna- ja Battery Niitty -alueilla. Leiriytyjien viihtyvyydestä huolehditaan panostamalla suihkuihin, useampiin saunoihin sekä saniteettitiloihin.

Ennakkolipunmyynti
Joulunajan erikoislippuerä ennakkomyynnissä 31.12.2015 saakka Lippupalvelussa, Lippupisteessä ja Tiketissä. Karavaanipaikkoja myynnissä Sisusauna- ja Battery Niitty -alueilta Himoslomien myyntipalvelussa. Lisätiedot: http://www.iskelmafestivaali.fi/karavaani/

Liput
Joululippu: 3 päivää (to-la) 110 euroa. Karavaanialue: 95 euroa / paikka + pääsyliput.

Ikäraja
K-18

Kuvia median käyttöön (kuvaajan nimi mainittava: Himos Festival Oy / Jani Räisänen): https://www.facebook.com/iskelmafestivaali

#iskelmäfestivaali
www.iskelmafestivaali.fi