Iskelmä Festivaalit alkavat tällä viikolla Himoksella ja Porissa – lipunmyynti ennätysvauhdissa!

Iskelmä Festivaalit alkavat tällä viikolla Himoksella ja Porissa – lipunmyynti ennätysvauhdissa!


Kuva: Julius Konttinen

Yksi suurimmista kotimaisen musiikin festivaaleista, Iskelmä Festivaali alkaa 15. kerran Jämsän Himoksella tämän viikon torstaina 27.6. Porissa Iskelmä Festivaaleja juhlitaan Kirjurinluoto Areenalla perjantaista 28.6. alkaen jo 4. kertaa. Tapahtumien lipunmyynti käy ennätysvauhdissa.

Ohjelmistossa kevyen musiikin kärkinimet – keikkoja lähes 40
Himoksen Iskelmä Festivaalien avauspäivänä lavalla nähdään muun muassa areenatason jättiorkesteri, 10-henkinen Vesterinen Yhtyeineen ja iskelmäkuningatar Kaija Koo. Perjantaina puolestaan esiintyvät lukuisista radiohiteistään tuttu KUUMAA ja stadionluokan rap-yhtye JVG. Päätöspäivänä yleisöä laulattavat suomirockin dinosaurus Eppu Normaali, bilebändi Portion Boys ja yksi Suomen suosituimmista artisteista ja tulkitsijoista Juha Tapio.

Porissa puolestaan menosta vastaavat Vesterinen Yhtyeineen, Eppu Normaalin ja Kaija Koon lisäksi muun muassa kotimaisen rockin pioneeri Apulanta, kaupungissa syntynyt legendaarinen -yhtye solistinaan JP Leppäluoto sekä toinen Porirock-konkari, 40 vuotta sitten julkaistun Nimeni on Dingo -läpimurtoalbumin ympärille rakennetun erikoiskeikkasetin esittävä Dingo.

Yhteensä Iskelmä Festivaaleilla nähdään liki 40 Suomen eturivin artistin ja yhtyeen keikkaa. 

Musiikin lisäksi tarjolla paljon alueohjelmaa
Tänä vuonna Iskelmä Festivaaleilla on panostettu erityisesti myös alueohjelmaan. Himoksella tarjolla on muun muassa Hetkinen Scent Lab, jossa jokainen voi tehdä itselleen oman kesätuoksun sekä Selviytyjät haastepiste, jossa voi oman heimon kanssa haastaa ja kilpailla muita vastaan erilaisia taitoja vaativissa haasteissa. Lisäksi tarjolla on Iskelmä-karaokea, -tanssia, -tietovisaa ja -bingoa sekä Tactic Lautapeli-lounge ja klassikkopelien Game Zone. Festivaalit jatkuvat joka tapahtumailta Himos Areenalla lavojen hiljennyttyä. 
Porin alueohjelma tarjoaa niin ikään tuoksutehtailua Hetkinen Scent Labin johdolla sekä Rudanco tanssikoulun tanssiopetusta. Festarivierailla on myös ainutlaatuinen tilaisuus kirjoittaa rakkauskirje Dingolle. Kirjeet toimitetaan festivaalialueen Visit Porin postilaatikosta suoraan yhtyeelle. 

Tapahtumalipunmyynnissä on palattu liki koronaa edeltäneeseen aikaan
Tapahtumalipunmyynti on kehittynyt positiiviseen suuntaan ja yleisömäärät ovat palautuneet liki viiden vuoden takaisiin huippulukemiin.
”Tapahtumien lipunmyynti on edellisvuoteen verrattuna kiivaammassa tahdissa. Porin VIP on myyty kokonaan loppuun ja koko tapahtuma tulee olemaan loppuunmyyty. Se tulee tekemään historiansa kävijäennätyksen. Himoksella on vielä kaikkia lipputyyppejä jäljellä, mutta sekin tulee saavuttamaan edellisvuotta isomman kävijämäärän”, iloitsee Nelonen Media Liven Head of Production Anniina Havukainen

Iskelmä Festivaalien lipunmyynti on käynnissä osoitteissa Tiketti.fi ja Lippu.fi.
Tapahtumat järjestetään ensi vuonna Himoksella 26.-28.6.2025 ja Porissa 27.-28.6.2025.

Iskelmä Festivaali 
Jämsä, Himos Park 27.-29.6.
Pori, Kirjurinluoto Areena 28.-29.6.

Ohjelma:
Himos
TO 27.6.
Vesterinen Yhtyeineen, Yö & JP Leppäluoto, Kaija Koo, Elastinen, BEHM, Ressu Redford
PE 28.6.
JVG, Olli Halonen, Dingo, Jonne Aaron, KUUMAA, Jannika B, Ellinoora, Antti Ketonen, STIG
LA 29.6.
Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Bess, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Anna Puu, Portion Boys, VIIVI, Eppu Normaali

Pori
PE 28.6.
Kaija Koo, Eppu Normaali, Vesterinen Yhtyeineen, Yö & JP Leppäluoto, Laura Voutilainen 
LA 29.6.
Apulanta, BEHM, Dingo, Elastinen, Olli Halonen, Happoradio

Pressikuvat tästä! 

Online:
www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali 
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit 

-->