Iskelmä Festivaalit keräsivät ennätysyleisön – Himoksella juhli 25 000 ja Porissa 18 000

Iskelmä Festivaalit keräsivät ennätysyleisön – Himoksella juhli 25 000 ja Porissa 18 000

Kuva: Julius Konttinen

Viikonloppuna vietetyt Iskelmä Festivaalit Himoksella ja Porissa keräsivät ennätysyleisön. Himoksella juhli kolmena päivänä ja keskiviikon etkoilla yleisöä yhteensä 25 000. Porissa yleisöä oli kahtena festivaalipäivänä ennätykselliset 18 000 ja tapahtuma oli loppuunmyyty.

Pääosin helteisessä säässä vietettyjen festivaalien esiintyjinä molemmissa tapahtumissa nähtiin muun muassa 10-henkinen iskelmäpop-kokoonpano, festarikansaa liikuttanut ja laulattanut Vesterinen Yhtyeineen, suomalaisen popin kuningatar Kaija Koo, -yhtyeen kera esiintynyt, bändin klassikoita tulkinnut JP Leppäluoto sekä vahvasta kerronnasta ja koukuttavista pop-hiteistään tunnettu Olli Halonen. Lisäksi Himoksella esiintyivät muun muassa KUUMAA, Ellinoora, Arttu Wiskari ja Jonne Aaron, Porissa puolestaan Laura Voutilainen.

Himoksella tapahtumaa on järjestetty jo 15 vuoden ajan ja osa kävijöistä on vakiasiakkaita. 
”Henkilökuntamme kohtaa Himoksella vuosi toisensa jälkeen tuttuja kasvoja asiakkaissa ja on ilo seurata esimerkiksi karavaanialueella ihmisten lämpimiä jälleennäkemisiä. Himokselle tullaan viihtymään kauniiseen järvimaisemaan ja nauttimaan leppoisista festivaalipäivistä”, kommentoi tuotantopäällikkö Laura Väli-Torala.

Porin Iskelmä Festivaali järjestettiin neljättä kertaa. Se on alkuvuosistaan miltei tuplannut yleisömääränsä. Festivaali on ollut vuosittain loppuunmyyty, joten aluetta on vuotuisesti laajennettu vastaamaan kysyntää. 
”Pori on kasvanut vuosi vuodelta ja festivaali on otettu erittäin lämpimästi vastaan. Tapahtumassa oli paikalla jälleen ennätysyleisö, joka nautti upeista esiintymisistä, alueen palveluista ja Kirjurinluodon ainutlaatuisesta miljööstä”, kommentoi Head of Production Anniina Havukainen.

Tänään lauantaina Iskelmä Festivaaleilla Himoksella lavalle nousevat vielä Eppu Normaali, BESS, Jenni Vartiainen, Portion Boys ja Juha Tapio sekä Porissa Elastinen, Dingo, BEHM ja Apulanta

Tapahtumat järjestetään ensi vuonna Himoksella 26.-28.6.2025 ja Porissa 27.-28.6.2025. Blind Bird -liput lähtevät myyntiin Tiketissä ja Lippu.fi:ssä maanantaina 1.7. klo 9.00. Himoksen tapahtuman osalta HimosLomat mökkimyynti käynnistyy maanantaina 1.7.2024 klo 8.00.

Blind Bird -liput:

Iskelmä Festivaali Pori 27.-28.6.2025:
2 päivää Blind Bird: 105e
2 päivää Blind Bird VIP: 189e

Iskelmä Festivaali Himos 26.-28.6.2025:
3 päivää Blind Bird: 145e
3 päivää Blind Bird VIP: 335e

Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi

Pressikuvat: Himos ja Pori.

Online:
www.iskelmafestivaali.fi
www.facebook.com/iskelmafestivaali 
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit 

-->