Ismo Alanko kokoaa Teho-osaston kesän keikoille

Ismo Alanko kokoaa Teho-osaston kesän keikoille

Ismo Alanko Teholla -kiertue on ollut niin yleisömäärien kuin esiintyjiensäkin, Ismon ja Tehon, puolelta menestys. Se jatkuu maassamme vielä 24.4. asti. Tämän jälkeen Ismo Alanko ja Teho Majamäki eivät ehdi kauan vetää happea, sillä kesän keikat alkavat jälleen 11.6. Kokoonpanoon liittyvät mukaan jo Ismo Alanko Säätiö-ajoilta tutut Timo Kämäräinen (kitara, laulu) sekä Jape Karjalainen (basso, laulu). Uutena jäsenenä mukaan astuu lyömäsoitinvirtuoosi Zarkus Poussa (rummut, laulu). Ryhmä kantaa nimeä Ismo Alanko & Teho-osasto. Alanko on lavoilla bändin kera nyt ensi kertaa neljään vuoteen ja viettää samalla uransa 30. festivaalikesää.

”On mahtavaa ja vapauttavaa päästä taas vaihteeksi rock-bändin solistiksi”, kuvailee tunteitaan tulevista keikoista Ismo Alanko. Vaikka Teho-osasto kiertääkin maatamme kesän ajan, Teholla-kokoonpanoa ei ole haudattu vaan kyseessä ovat rinnakkaisprojektit.

”Isompi kokoonpano antaa mahdollisuuden massiivisiin ja rikkaisiin versioihin uuden levyn biiseistä. Bändin kanssa voi löytöretkeillä myös vanhemman materiaalin parissa taas aivan uudella asenteella”, kertoo Alanko.

Teho-osasto on villiin rytmiikkaan pohjautuva rock-yhtye, jossa on runsaasti lauluvoimaa. Luvassa on materiaalia tuoreimmalta ”Onnellisuus” -albumilta sekä otteita uran varrelta.

Keikat:
11.6. Espoo, Kivenlahtirock
12.6. Vuokatti, Popmaraton
19.6. Helsinki, Kaisaniemen puisto
25.6. Jämsä, Himos
26.6. Rauma, RMJ
10.7. Turku, Ruisrock
14.7. Tampere, Tammerfest
16.7. Koria, Pioneerifestivaali
17.7. Joensuu, Ilosaarirock
23.7. Jyväskylä, Suomipop-festivaali
24.7. Seinäjoki, Vauhtiajot
30.7. Kuopio, Kuopiorock
31.7. Oulu, Qstock
15.8. Vantaa, Ankkarock

Pressikuvat:
http://www.belides.fi/iat/IsmoAlankoTehoOsasto_kuva_HarriHinkka.jpg
http://www.fullsteamrecords.com/binary/file/-/fid/1599

Kokoonpano:
Ismo Alanko (laulu, kitara, piano)
Teho Majamäki (vibrafoni, percussiot, laulu)
Jape Karjalainen (basso, laulu)
Timo Kämäräinen (kitara, laulu)
Zarkus Poussa (rummut, laulu)

www.ismoalanko.com
www.myspace.com/ismoalanko