Jääkiekkoseura Ilves repäisee Movemberin kunniaksi!

Jääkiekkoseura Ilves repäisee Movemberin kunniaksi!
Tamperelainen jääkiekon Liigaseura Ilves tarjoaa marraskuussa houkuttimen kaikille jo viikset omistaville henkilöille tai niiden kasvatusta aloittaville. Seura on päättänyt tarjota kaikille ylähuulen karvoituksen omaaville henkilöille liput marraskuun kotiotteluihinsa alennettuun hintaan. Henkilöt voivat lunastaa etunsa Ilveksen kotiotteluiden lipunmyynnistä Hakametsän Jäähallilta tai seuran toimistolta.

”Pelaajamme, henkilökuntamme sekä fanimme ovat jo vuosia osallistuneet hyväntekeväisyyskampanjaan ja olemme keränneet rahaa menestyksekkäästi syöpäsäätiölle. Tälle vuodelle halusimme antaa myös hieman takaisin kaikille näille tahoille, jotka ansiokkaasti kasvattavat viiksiään koko marraskuun ajan sekä omalta osaltaan tukevat kampanjaa myös rahallisesti” , sanoo Valtteri Autero Ilves-Hockey Oy:ltä.

Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, johon osallistuvat miehet kasvattavat itselleen viikset marraskuun ajaksi. Kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja ja lisätä tietoisuutta miesten terveysongelmista kuten eturauhassyövästä.

www.ilves.com
http://fi.movember.com/