Jarkko Aholan My Way -menestyskiertue jatkuu

Jarkko Aholan My Way -menestyskiertue jatkuu

Syksyllä startannut, loppuunmyyty Jarkko Aholan My Way –konserttikiertue saa jatkoa maamme suurimmissa saleissa keväällä 2016. Kiertue osoitti, että kattaukselle oli tilausta; salit täyttyivät Oulusta Helsinkiin ja tunnelma oli käsinkosketeltava.

”Tunnelma syksyn My Way -kiertueella oli katossa ja kontakti yleisön kanssa välitön. Jäi sellainen tunne, että näitä haluaa tehdä ehdottomasti lisää!”, Ahola kommentoi.

Jarkko Ahola on Suomen arvostetuimpia laulajia. Karismaattisen Aholan aktiiviura alkoi yli 10 vuotta sitten Suomea Euroviisuissakin edustaneen Teräsbetoni-yhtyeen keulakuvana. Sittemmin hän on esiintynyt esimerkiksi Raskasta joulua -yhtyeen ja AHOLA-bändinsä kanssa, sekä vieraillut solistina useissa projekteissa ja kokoonpanoissa Oulun All Star Big Bandistä Kuopion kaupungin sinfoniaorkesteriin.

Aholan meriittilistalta löytyy lukuisia kulta- ja platinalevyjä, joista viimeisimpänä kaksi suureen suosioon noussutta joululevyä Ave Maria ja Suojelusenkeli, joissa hän näytti taitonsa myös oopperan saralla. Jouluiset soololevyt ovat vieneet miehen konsertoimaan myös kirkkoihin – nekin ovat lähes poikkeuksetta olleet loppuunmyytyjä.

Tarjolla on jälleen estradin täydeltä huikeita sovituksia ikivihreistä, hienoimmista klassikoista ja tietenkin rehellistä rokkia sekä Aholan oman vivahteikkaan uran helmiä. My Way –konsertissa iso viihdemusiikki, rock ja herkät tulkinnat soivat rinta rinnan. Jarkko Aholan ja hänen yhtyeensä tarjoama konserttielämys yhdistää musiikissa haurauden sekä voiman.

Paras konsertti ikinä!”

Tässä konsertissa ei ollut yhtään tylsää kappaletta – huippuesitys alusta loppuun!”

Mahtava konsertti! Jarkko osaa ottaa yleisönsä haltuun ensi tahdeista loppuun asti. Tunnelma oli aivan huikea. Rock osuudessa teki mieli mennä tanssii lavan eteen, kun eturivissä istui.”

Jokainen sekunti oli nautinto! Hieno kokonaisuus; mainio bändi, hyvä ja monipuolinen setti, yleisö mukavasti mukana ja Mr Aholan todella laaja-alainen ääni. Enempää on vaikea viihdeillalta vaatia!”

Kiertueorkesteri:
Antti Hakulinen – koskettimet
Jussi Kaakkolammi – kitara
Jari Laitinen – basso
Antti Mäkelä – rummut

My Way -konserttikiertue:
18.03 Viitasaari, Areena , www.lipputoimisto.fi, Viitasaaren Kirjakauppa
19.03 Kokkola, Snellman-sali, www.lipputoimisto.fi
02.04 Tampere, Tampere-talo, www.tampere-talo.fi, www.lippu.fi
08.04 Hämeenlinna, Verkatehdas, www.lippupalvelu.fi, www.verkatehdas.fi
15.04 Mikkeli, Mikaeli, www.lippupalvelu.fi
04.05 Helsinki, Kulttuuritalo, www.menolippu.fi, www.lippupalvelu.fi
06.05 Turku, Logomo , www.logomo.fi, www.lippu.fi

Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.11.2015, klo 09.00

www.dragonwhite.com
www.jahola.com