Jay Lewis julkaisee uutta materiaalia vuonna 2009 – "I Wanna Love You" single radiojakelussa

Jay Lewis julkaisee uutta materiaalia vuonna 2009 – "I Wanna Love You" single radiojakelussa

Vuonna 2007 debyyttisoolonsa ”Manhattan Files” julkaissut Jay Lewis on tullut suuremmalle yleisölle tutuksi legendaarisesta OZ-yhtyeestä ja nyttemmin herra tunnetaan suomirockin legendan, Yön riveistä.

Miehen kakkosalbumia on lupa odottaa keväällä 2009. Tätä ennen on kuitenkin jo mahdollisuus kuulla raita tältä pitkäsoitolta. Jay kertoo ”I Wanna Love You” biisin taustoista: ”Biisissä tiivistyvät hyvin musiikilliset vaikutteeni ja se, miltä haluan kuulostaa. Sanat kertovat elokuvamaisesti tarinan tyypistä, joka on kuolettavan rakastunut naiseen, jota hän ei edes oikeasti tunne vaan ihailee naista vain kaukaa. Stalkkerimainen kauhu-alkuasetelma sisältää kuitenkin myös herkän puolen,kuten hirviötarinoissa on yleensä tapana. Urbaanin ihmissuden tuska kulminoituu rauhallisen ”suvantokohdan” sydäntä raastavaan tilitykseen.”

Ensimmäisen soololevyn jälkeen Jay Lewis sai vielä vahvemman motivaation jatkaa omaa projektia mahdollisimman nopeasti. ”Päivitin kesällä 2008 äänityskalustoni ja siitä positiivisena seurauksena luovuus alkoi välittömästi tulvia yli äyräiden”, naurahtaa Lewis.

www.manhattanfiles.net

-->