Jenkkiräppäreitä Pipefesteille

Jenkkiräppäreitä Pipefesteille

* Mukana myös 20 kotimaista genren ykköstykkiä
* Festivaali asetti ikärajaksi K-16

Sähköpostiliite

Suomen perinteisin hiphop-skenelle omistettu tapahtuma Pipefest järjestetään Himoksella perjantaista lauantaihin 22.-23.7.2016. Luvassa on jälleen genren kiinnostavampia nimiä niin meiltä kuin muualta.

Festivaalin ulkomaiset kiinnitykset saapuvat Yhdysvalloista. Lavalle marssivat räppäri Slugista ja DJ Ant’sta koostuva amerikkalainen hiphop-ryhmä Atmosphere, Kanye Westin kanssa singlen julkaissut ja brittilistalle biiseillään yltänyt Dilated Peoples, poliittinen aktivisti ja tärkeä osa koko Jenkkien hiphop-underground-skeneä Immortal Technique ja Free Nation -kollektiivin Mick Jenkins, joka julkaisee debyyttialbuminsa tulevana kesänä.

Kotimaiselta puolelta viikonlopun menosta vastaavat alan kärkikasti kuten Cheek, Elastinen, Roope Salminen & KoiratNikke AnkaraKasmir, Reino Nordin sekä reggae- ja poptulokas Aurora, Vuoden hiphop -albumi ja Vuoden tulokas -Emmoilla palkittu Paperi T, niin ikään kaksi Emma-palkintoa pokannut JVG ja rap-idoli Mikael Gabriel. 

Himoksen hiphop-juhlaan kutsun ovat saaneet myös räppiä, funkia, soulia ja jazzia yhdistelevä Atomirotta, levy-yhtiönsä myyntiennätyksiä tuoreimmalla levyllään takonut Eevil Stöö ja lahtelainen Brädi. Lisäksi luvassa on Rähinä Special -show, jossa Pipen lavan ottavat haltuun Spekti, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus.

”Tapahtuman uniikki hiphop-henki on vuosien varrella säilynyt ja syventynyt”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Pipefestin lipunmyynti alkaa tänään 22.3. Lippupisteessä ja Tiketissä. Tapahtuman ikäraja on 16 vuotta. Festivaalialueella on mökkejä vielä vapaana nopeimmille.

Esiintyjät:
Cheek, Atmosphere (US), Dilated Peoples (US), Immortal Technique (US), Mick Jenkins (US), Aivovuoto, Atomirotta, Aurora, Brädi, Eevil Stöö, Elastinen, JVG, Kasmir, Khid, Mikael Gabriel, Nikke Ankara, Paperi T, Raappana & New Riddim Crew, Reino Nordin, Roope Salminen & Koirat, Rähinä Special, Stepa, Are & DJ Massimo, View

Liput:
2 päivää pe-la, 85 €
1 päivä pe/la, 49 €

Ennakkomyynti:
Lippupiste ja Tiketti

Majoitus:
www.himoslomat.fi/

Ikäraja:
K-16

instagram.com/pipefest
facebook.com/pipefesthiphop
twitter.com/pipefesthiphop
Snapchat: pipefest