Jos kolmas Viihteelle!-valmennus järjestetään Akun Tehtaalla, Ylöjärvellä 18.-20.11.11

Jos kolmas Viihteelle!-valmennus järjestetään Akun Tehtaalla, Ylöjärvellä 18.-20.11.11

Innostuneesti vastaanotettu Viihteelle-valmennus saa jatkoa. Jo kolmatta kertaa Akun Tehtaalla, Ylöjärvellä järjestetty tapahtuma on tänä syksynä pe-su 18.-20.11.2011. Ensimmäinen Viihteelle!-valmennuspaketti järjestettiin lokakuussa 2010. Nyt järjestyksessään kolmas valmennus antaa lisää tietoa, taitoa ja valmiuksia musiikkialalle pyrkiville ja siinä jo toimiville bändeille, artisteille ja sidosryhmille. Se sopii niin aiempiin osallistuneille kuin ensi kertaa mukaan mieliville.

Kolmipäiväinen tapahtuma jakautuu kahteen osaan, kaikille avoimeen maksuttomaan yhden päivän tietoiskuun (perjantai) ja kokonaisille bändeille tarkoitettuihin maksullisiin kahden päivän workshopeihin (lauantai-sunnuntai).

Perjantain osuuden avaa kitaristi, Akun Tehtaan tuotantopäällikkö Juha Torvinen, joka luo katsauksen illan ohjelmaan. Alustuksen jälkeen Negative-yhtyeen Jonne Aaron ja pitkän linjan artisti Dave Lindholm kertovat omista kokemuksistaan rocktyöläisinä. Mitä kaikkea uraan onkaan mahtunut. Moderaattorina toimii toimittaja Timo Isoaho.
Virpi Immonen kertoo aiheesta ”Rockmanagerointi”. Hänet palkittiin juuri Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa Vuoden manageri -pystillä. Immonen on musiikkiyritys Backstage Alliancen toimitusjohtaja sekä Michael Monroen ja Von Hertzen Brothersin manageri. Immonen kertoo, mitä on rockmanagerin arki.
Jussi Jaakonaho on tuottanut äänitteitä jo vuodesta 1996. Hän on tuottanut mm. Ismo Alankoa, Jonna Tervomaata ja Tuure Kilpeläistä ja palkittu Vuoden tuottaja-Emmalla vuonna 2004. Jaakonaho valottaa tuottajan roolia äänitteen tekemisessä ja myös artistin sekä tuottajan suhdetta.
ProPromotion Oy:n Taija Holm luennoi siitä, miten tähtiä tehdään ja miten artistin brändiä vahvistetaan. Holm vastaa monen suomalaisen huippuartistin,  -yhtyeen ja -tapahtuman tiedottamisesta. Mm. Eppu Normaali, Popeda, Yö ja Katri Helena ovat ProPromotionin asiakkaita. Luennolla kuullaan mm. miten artisti voi hyödyntää mediaa, uusi teknologia huomioiden.

Kokonaisille bändeille tarkoitettu kaksipäiväinen, maksullinen workshop käynnistyy lauantaina. Kouluttajina toimivat alan huippuosaajat, joiden opastuksella bändeillä on mahdollisuus studio-, PA- ja monitorityöskentelyyn. Hinta 50 euroa / jäsen / la-su (sisältää ruokailun). Maksu maksetaan paikan päällä valmennuksessa lauantaina.

Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, jonka voi tehdä nettisivuilla: http://www.viihteellevalmennus.fi/

Valmennus järjestetään yhteistyössä Luovan Tampereen kanssa.

”Paljon hyödyllistä tietoa noviisillekin!” (palaute ensimmäisestä valmennuksesta).