JP Leppäluodolta soolosinkku!

JP Leppäluodolta soolosinkku!

• Sävellys JP Leppäluoto, sanoitus Sana Mustonen
• Kiertuejulkistus elokuun lopulla

JP Leppäluoto tunnetaan tummaäänisenä tulkitsijana Charon-, Harmaja- ja Northern Kings -yhtyeistä sekä Raskasta Joulua ja Raskasta Iskelmää -kokoonpanoista. Leppäluoto tekee myös soolouraa. Hänen viimeisin joulukiertueensa oli loppuunmyyty. Nyt Leppäluoto julkaisee pitkästä aikaa uutta omaa musiikkiaan. Hänen oma sävellyksensä ”Kuoppa” julkaistiin perjantaina 16.8. Lyriikat biisiin on tehnyt palkittu sanoittaja Sana Mustonen

”Halusin kokeilla, mitä tapahtuu, jos nainen kirjoittaisi minulle tekstin minusta. Tiesin, että Sana Mustonen olisi erittäin kova tekijä tähän hommaan, joten päädyin avautumaan hänelle rehellisesti, miten elämässäni – ja pääni sisällä – on mennyt ja on meneillään. Oli pelottavaa, kuinka läpinäkyväksi olin Sanalle itseni tehnyt, ja miten menneet, vanha minä, levitettiin nyt eteeni riepoteltavaksi”, Leppäluoto kommentoi.

Lisää omaa materiaalia on luvassa vuonna 2020. Tätä ennen uuteen biisiin on luvassa video. Sana Mustosen lyriikoista vaikuttunut Leppäluoto jatkaa: ”Itsepähän pyysin, tämän tietysti ansaitsin ja tämä on läpi käytävä, sen verran minussa on masokistia. Kuoppa on kappale entisestä minusta, joka oli itsetuhoinen, sokea hölmö, joka pohjakosketuksen saatuaan, muutaman naarmun ja avohaavan jälkeen, päätti palata pintaan”, JP Leppäluoto toteaa.

Leppäluodon loppuvuoteen sijoittuva joulukiertue julkistetaan elokuun lopulla. 

Kuuntele biisi: https://spoti.fi/2z1927N

Pressikuvia: https://www.propromotion.fi/asiakkaat/jp-leppaluoto/

Kokoonpano:
JP Leppäluoto, laulu
Samuli Erkkilä, kitarat, taustalaulu, basso
Elias Kahila, sello
Jani Auvinen, lyömäsoittimet, rummut

https://www.facebook.com/jp.leppaluoto
www.propromotion.fi

Lisätiedot:
JULKAISU ProRecords / ProPromotion Oy
JAKELU Playground Music Oy
MANAGEMENT
ProPromotion Oy
OHJELMAMYYNTI
Tommi Liimatainen, tommi@hypeproductions.fi
PR, TIEDOTUS
Taija Holm, taija@propromotion.fi, 040 748 3435

-->