Juice-elokuvan kuvaukset jatkuvat Tampereella – viimeinen tilaisuus päästä mukaan!

Juice-elokuvan kuvaukset jatkuvat Tampereella – viimeinen tilaisuus päästä mukaan!

Juice Leskisen elämästä kertovan elokuvan kuvaukset jatkuvat Tampereella kesäkuussa. Elokuvaa kuvataan kaupungissa vielä 8. ja 13. kesäkuuta.

Elokuvaan halutaan runsaasti avustajia. Perjantaina 8.6. kuvataan Yo-talolla, johon haetaan 18-50 -vuotiaita henkilöitä, joilla on luonnollisen väriset hiukset. Avustajaksi voi hakea sähköpostitse juice@yellowfilm.fi kertomalla itsestä nimen, iän ja puhelinnumeron. Lisäksi tuotantoyhtiö tarvitsee hakijan pituuden, vaatekoon ja kengännumeron. Mukaan tulee liittää kasvo- ja kokovartalokuva.

Keskiviikkona 13.6. kuvataan puolestaan Tampereella kohtauksia, joihin kaivataan 7-9 -vuotiaita lapsia ja 15-19 -vuotiaita lukiolaisia. Lapsille ei ole ulkonäkökriteereitä, mutta lukiolaisilla tulisi olla luonnollisen väriset hiukset, ei näkyviä lävistyksiä tai tatuointeja, ripsienpidennyksiä tai geelikynsiä. Hakeakseen mukaan tarvitsee vain lähettää nimi ja yhteystiedot sähköpostitse osoitteeseen juice@yellowfilm.fi.

Elokuvan ohjaa Jussi-palkittu Teppo Airaksinen (mm. Kulman pojat, Napapiirin sankarit 2, Katto) ja tuottaa Marko Talli. Käsikirjoittajana toimii Antti-Heikki Pesonen. Elokuvan levittää SF Studios. Pääroolissa nähdään Riku Nieminen (21 tapaa pilata avioliitto, Putous, Roba, 1001 Rikua, Heikoin lenkki, Totuuden torvet ja Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!) ja nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg.

Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2018.