Jurassic Rockiin metallin mahdit Therapy? ja Pain

Jurassic Rockiin metallin mahdit Therapy? ja Pain

Itä-Suomen massiivinen rockpop- ja metallijuhla Jurassic Rock vietetään Mikkelin Visulahdessa 7.-8.8.2009. Kahden päivän aikana yleisön villiinnyttää artistikaarti Don Johnson Big Bandista Kotiteollisuuteen ja PMMP:stä Popedaan. Ulkomaita myöten Mikkeliin matkaavat Danko Jones (CAN), Sonic Syndicate (SWE) ja Riverside (POL). Kansainväliset nimet lisääntyvät, sillä esiintymisensä ovat nyt varmistaneet myös brittien vaihtoehtometallikunkku Therapy?, ruotsalainen industrialmetalliakti Pain sekä kolmesta laulajasta ja loistavasta rytmiryhmästä koostuva puolalainen Vavamuffin. Bändi sekoittaa taidokkaasti niin reggaen, dancehallin kuin modernin rytmimusiikin.

Uusi kotimainen lisäys artistikirjoon on Risto, joka yhdistää svengaavaan rytmimusiikkiin pikimustan huumorin maustamia sanoituksia. Toinen tuore kotimainen nimi listaan on pohjanmaan thrashkone Nicole.

Jurassic Rockin nettisivut kertovat ajankohtaisimmat uutiset ja tiedot ohjelmasta. Saitille on lisätty myös Jurassic Rock -TV, jossa seurataan festivaalin rakentumista. Lisäksi telkkariin pääsevät Jurassin Rockin artistit vuosien varrelta. Ensimmäisesä jaksossa vierailee Stam1na.

Jurassic Rock on tänä vuonna tehnyt 25 yhtyeen verran ohjelmaostoksia ja tarjontaa on moneen makuun. Tällä kattauksella irtoaa jalka paatuneemmaltakin bailaajalta!

Liput:
55€ / 2 päivää
www.tiketti.fi

Vahvistuneet esiintyjät:
Danko Jones (CAN)
Therapy? (UK)
Pain (SWE)
Sonic Syndicate (SWE)
Riverside (POL)
Vavamuffin (POL)
PMMP
Kotiteollisuus
Apulanta
Popeda
Stam1na
Don Johnson Big Band
Viikate
Asa & Jätkäjätkät
Ensiferum
Risto
Turmion Kätilöt
Tuomo
The Capital Beat
Profane Omen
Francine
Pahat Viinit
Nicole
FM2000
DJ Proteus

www.jurassicrock.fi