Juva Rokkaa viikonloppuna

Juva Rokkaa viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna Juvan Campingillä toista kertaa järjestettävä Juva Rokkaa –festari on täydessä rakennusvauhdissa.

Yleisöä kaksipäiväiseen tapahtumaan 4.-5.7. odotetaan runsain joukoin, perjantaille 2500 ja lauantaille 3000-3500.

 

Festivaaleille ei ole ikärajaa, mutta anniskelualueille vaaditaan 18 vuoden ikä.

 

Lippukauppa on käynyt todella vilkkaana. Tässähän on vanhaa kunnon Puustock-meininkiä, kun liput liikkuvat näin vauhdikkaasti. On hienoa huomata, että yleisö on innolla mukana tukemassa tapahtumaa, sillä heillehän tätä tehdään. Samalla kuitenkin muistutamme, että portille jätetään lippuja myyntiin molemmille päiville runsaasti, sanoo Juva Rokkaa -festarien promoottori Vesa Kontiainen.

 

Perjantaina, 4.7, portit avataan klo 18.30 ja esiintyjinä nähdään Jenni Vartiainen, Popeda, Haloo Helsinki! sekä illan avaava Viikate. 

Lauantaina, 5.7., portit avataan klo 16.00. Pääesiintyjänä toimii tämän hetken ykkösnimi Cheek, joka kapuaa lavalle klo 17.45. Muita lauantain esiintyjiä on Neljä Ruusua, Kotiteollisuus, Francine, Luonteri Surf ja illan soitot aloittava Dreamferno. Portit sulkeutuvat molempina päivinä klo 02.00.

 

Ilmassa on mukavan musiikkijuhlan tuntua. Vielä kun siihen saataisiin mukavan leppoisa keli, niin sehän olisi huippua. Pitää sanoa kuten maailman paras mäkihyppääjä: elävä musiikki on parasta livenä.

 

Lisätietoja:

www.juvarokkaa.fi